Kāzu plānošana
Kāzu foto, kāzu video
Vietas fotosesijai
Lūdzu, iesakiet, smukas vietiņas Rīgā kāzu fotosesijai! Gan ārā (parki, kur smuki, bet nav pārbāzts ar cilvēkiem, citi varianti), gan iekštelpas (gadījumam, ja lietus).
Kāzas 1.jūnijā.
kādreiz varēja zaķu salas torņi uzbraukt..tur kādreiv bija restorāniņš_tagad gan nav ne jausmas par to kas tur ir..
atkarīgs arī ir no tā cik kreatīvas vai romatiski pieklusinātas bildītes gribat:))
Botāniskais dārzs, Smiļģa muzejs, pie Saules akmens sanāk smukas bildes. Var ielīst Ķīpsalā, pie pašas Daugavas.
andreisala..kkas neierasts bet eksotisks tai pašā laikā..pēkšņi ivkrita no prāta kā saucās:D _centrālās baznīcas tornis_tur var uzkāpt..mm
Mangaļsalas mols, vecāķu pludmale, jaunā rekonstruētā Ziemeļblāzmas pils un tās dārzs (tiek atklāta 4.05), Rīgas osta, Zoo parks :D Mežaparks - mežs, Ķīšezers, var izmantot ar aksesuāriem - divriteni, skrituļslidām utt (atkarīgs no paša pāra) Brīvdabas muzejs. Protams Vecrīga un tās apkārtne :) tramvaja sliedes, Berģu gājēju tilts utt :) - Apmēram šādas lietiņas pagaidām iekrita prātā ;)
Veiksmi meklēšanā ;)
Paldies par ieteikumiem! Tiešām noder! Vislabāk man der Vecrīga un Pārdaugava. Ja labs laiks, noteikti piestāsim pie Saules akmens.
Tad laba ideja ir par Botānisko dārzu. Jāatzīstas, ka nekad tur neesmu bijusi. Vai tur ir arī kaut kādi tiltiņi vai lapenītes, kur fočēties? Vai iekštelpas arī tādas, kas piemērotas fotosesijai lietus gadījumā?
Kurš tāds smukāks parks Pārdaugavā? Esmu bijusi tikai Uzvaras parkā.
Smiļģa muzejs arī laba ideja lietus gadījumā.
Mums bija kāzas 2.jūnijā un šampi dzērām un bildējāmies Botāniskajā dārzā. Šajā laikā tur zied rododendri, fantastiski skaisti, arī protams ceriņi. Bildējāmies arī iekštelpās Palmu mājā un vēl viskur. Katrā ziņā - bildes super!
Mums fotosesija ar viesiem pēc ceremonijas būs Smiļģa muzejā (kur arī malkosim 1mo šampi)- esam noīrējuši gan nelielu zālīti, gan plānojam fotogrāfēties dārzā, kā arī viesiem būs muzeja apskate...ja slikt laiks būs- būsim telpās, ja labs-laukā.
par pašu fotosesju ir tikai aptuvenas nojausmas...no tā ko izteicām vedējiem, bet ko viņi būs sadomājuši nezinam- piem. Andrejsala-tāds mazliet robusts idustriāls fons,bet pašiem ar tamiņām sasitīts.
Arkādijas parkas ir smuks..paŗdaugavā...bet man laikas paŗāk iemīļots jaunajiem paŗiem-parsti 6-dienās tur čum un mudž no kāziniekiem.
varbūt ko interesantu var sabildēt Dzelzsceļa muzejā-ar tādi savadabīgi eksponāti un telpas.
Mūksalas galerija- neesmu bijusi... bet varbūt ir kas interesants.
Vasarā parasti,kas interesants ir AB dambī...
es jau gan pirms tam ieteiktu izvēlēto vietu apskatīt iztaigāt-lai kāzu dienā nav diktam jādomā bildēties te, tur-pie ši vai cita koka-lai raitāk fotosesija iet... :)