FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Kāzu foto, kāzu video

Fotogrāfs Tigrans - atsauksmes

L
Ligava_Anna 18.05.13. 19:06 | Kāzu datums: 07.09.2013

Labdien,
Mēs ar līgavaini pašlaik plānojām kāzas un vēl neesam izvēlējušies fotogrāfu.
Pašlaik domājam par fotogrāfu Tigranu.
Varbūt kādam viņš fotografēja kāzas un varat padalīties ar pieredzi?

15 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
Burvigaa 20.05.13. 09:47 | Kāzu datums: 13.07.2013

Viņš mums nefotografēja, bet kad izvēlējāmies savējo, Tigrans bija viens no 3 variantiem. Bijām ar viņu uz tikšanos. Patika gan portfolio, gan kā cilvēks. Mazliet mulsināja tas, ka viņš runā tikai krieviski, bet mēs abi esam latvieši. Beigās izvēlējāmies citu fotogrāfu.

b
bulcinaaa 06.07.13. 14:53

Sveiki! Mes dzivojam Anglija, bet kazas svinejam Latvija. Bija dazi fotografu varianti, bet viens izradijas arzemes, cita bija parak darga. Draugi iedeva Tigrana majaslapas saiti. Vina darbi mums loti patika, pie tam viens no pariem, ko vins bildeja bija mani pazinas. Sarunajam tiksanos, ta ka abi esam krieviski runajosi, tadel valodas barjera mums nebija. Man bija sagatavotas vairakas fotosessijas idejas un plans, bet Tigrans ieteica savu vairantu - Andrejsalu. Pec tam, kas visu apspriedam ar ligavaini, nolemam, ka sis vairants mums patik un nolemam izmantot Tigrana pakalpojumus. Kazu diena vins nekaveja, diezgan aktivi reguleja sessiju, kas un ka mums jadara, bet galvenokart teica, lai esam dabiski. Mums bija apmeram 2-2.5 h Anrejsala, kas ir pilnigi pieteikams laiks. Pec tam vel vins ar mums aizbrauca lidz dzimtsarakstu nodalai, kur ara pagalama uztaisijam loti skaistas un prieks vecakiem un radiem idealas kopigas bildes. Bilzu apstrade ilga menesi, tiesi tik, cik norunats liguma (protams, gribejam atrak, bet nu diemzel nesanaca). Bildes kvalitativas, vairak par 300, no tam apmeram 100 ir tiesam loti labas. Dazadas, originalas, krasainas un romantiskas. Plus, ka jau mineju ir ari kopigas ar radiem, lai viniem prieks :)

Kopuma fotografu drosi ieteiktu. Stradat ari vinu diezgan viegli, jutamies nepiespiesti. Fotografijas loti labas kvalitates un tiesam skaistas.

Lai jums jaukas kazas un viss izdodas!!!

Anita

O
Oksana_K 08.08.13. 22:55

Sveika, Ligava_Anna!
Es varu padalīties ar saviem iespaidiem :) Mūsu kāzas bija šī gada jūnijā. Es cītīgi izstudēju fotogrāfu mājas lapas un viņu darbus. Viens no svarīgākajiem un vērtējamiem kritērijiem bija bildes Vecrīgā, jo, manuprāt, ne katram fotgrāfam tās labi izdodās, taču Tigrānam tās sanāk burvīgas.
Un tad sazinājos ar Tigranu elektroniki, viņš ļoti operatīvi atbildēja. Satikāmies, izrunājām scenāriju, Tigrans ņēma vērā mūsu vēlmes, gan ieteica kaut ko no sevis.
Kāzu dienā laiks paskrēja nemanot, mums bija tikai 5 stundas, kopā ar pucēšanos, ceremoniju un arī fotosessiju. Tigrans pats uzņēmās visu atbildību par fotosessijas vietu - piemēram, mums viņš sarunāja fotosessiju tūristu autobusa 2-ajā stāvā, kafejnīcas terasē un arī tūristu vilcieniņā, kas brauc pa Vecrīgu. Bildes mums atdeva tādā termiņā kā bija norunāts - pēc mēneša, pat dažas dienas ātrāk.
Par bildēm esam sajūsmā un esam ĻOTI priecīgi, ka izvēlējāmies tieši Tigranu. Bildes patika arī visiem mūsu draugiem. Katrā ziņā, es visiem saviem draugiem ieteiktu šo fotogrāfu.

Ir ļoti svarīgi izvēlēties labu fotogrāfu, jo atmiņas paliks jums un viesiem, tomēr visu atcerēties nav iespējams un tad atkarīgs no fotogrāfa, cik labi viņam sanāca atspoģuļot jūsu īpašo dienu bildēs un vai viņa redzējums sakrīt ar jūsējo.
Mums tas izdevās :) novēluto arī jums

Oksana

E
Eliwka 02.09.13. 22:49 | Kāzu datums: 19.07.2013

Sveika, Ligava_Anna !

Mūsu kāzas bija jūlija vidū, mēs izvelējamies Tigranu! Viņam ir liela pieredze, tas bija jūtams uzreiz pēc tikšanas. Mums bija savas idejas par vietām kur bildēties, Tigrāns deva labas padomas " redzot pasauli no objektīva " )) Mums ļoti nepaveicās ar laika apstākļiem, es satraucos kādas sanāks bildes, jo mums bija baigais negais, stiprs vējš un gandrīz visu dienu lija lietus. Tigrans - malacis, par visu bija padomāts un viss sagatavots. Tādos ekstrēmālos apstakļos vajādzēja bildēt. Rezultats mūs parsteidza! Burvīgas bildes, gaišas un saulainas! Visa kāzu dienu garumā Tigrans operatīvi koordinēja fotosessijas vietas, jo laiku apstākļu dēļ nācās mainīt dažas vietas, lija šausmīgs lietus. Bildes saņēmām laikā, viss precīzi ka rakstīts līgumā! Mēs esam tiešām laimīgi, kā mēs izvelējamies viņu! Neapšaubāmi visiem iesaku Tigranu! Ļoti talantīgs fotografs!

Elīna

d
dacite 02.09.13. 23:33

Elina,Anita,Oksana. Var jau sevi pareklamēt,bet ne jau tik uzkrītoši. :) Saklonējās.

R
Rockn´roll_Bride 03.09.13. 12:58 | Kāzu datums: 19.07.2013

dacite, vai atd tieshma nevar buut ka tieshi triis liigavinjas, kuras raksta pilniigi vienaa stilaa, sliktaa latvieshu valodaa, visas peec kaartas ienakasushas shajaa portaalaa, lai uzrakstiitu tikai vienu komentaaru - pozitiivu atsauksi shim fotograafam? :D :D :D

lillii 03.09.13. 13:36

he he tiešām smieklīgi - pat uzruna un paraskti - viss pēc vienas shēmas :D
toch tik sudigi iet, ka sita jadara? :D

L
Lylah 03.09.13. 18:09 | Kāzu datums: 09.11.2013

izdarīja ļoti efektīgu lāča pakalpojumu fotogrāfam (vai pats sev) - tagad, meklējot atsauksmes googlē, viens no populārākajiem ierakstiem būs tāds, kas pats sev taisa ne visai labu reklāmu :D

Spicausis 03.09.13. 18:37 | Kāzu datums: 09.07.2014

Man kaa labticiigai buutnei gribas cereet ka taas tieshaam ir3 dazjaadas meitenes un visas laimiigas un apmierinaatas jo bildes fotograafa maajaslapaa tieshaam ir dikti, dikti smukas. Pat mans vedeejbraalis, kursh par visiem fotograafiem shkjobiijaas, ka jaa it kaa smuki, bet taa tak nav liela maaksla ar smukaam meiteneem un labu aparaatu forshas bildes sataisiit (kam es pati iisti nepiekriitu), teica ka Tigrana bildes imponee. Muusu gadiijumaa lielais PRET gan bija valodas jautaajums - veel viena sveshvaloda mikslii buutu lieka probleema.

A
Artis_Robalds 04.09.13. 05:23

Pozētas bildes ir ļoti smukas un kvalitatīvas, tikai mulsina tas, ka viņa mājas lapā nav bildes no ceremonijas un vakara daļas... :/

d
diman-l 26.09.13. 12:30 | Kāzu datums: 10.08.2013

Отличный фотограф, чувствуется профессионализм , широкий инструментарий техники! При первой встрече Тигран сразу подсказал некоторые организационные моменты и помог в планировании.
Результат фотосьемки шикарный, получили два диска с великолепным набором фотографий. Очень понравилась оригинальность исполнения , огромное количество интересных идей и задумок, также отдельное спасибо за количество замечательных фотографий со всеми действующими лицами и приглашенными. Во время сьемки очень легко и весело находили контакт .

Caurvēja_Līgava 26.09.13. 13:59 | Kāzu datums: 14.06.2014

Šodien FB sienā nejauši uzduros vienas meitenes fotogrāfijām no Tigrana. Tur bija bildes arī no zagsa ceremonijas, standarta fotogrāfēšanas ar radiem un draugiem pie zagsa, bildes divatā pie jūras un Vecrīgā, un no vakara daļas, arī dejas, visas ļoti smukas un gaumīgas. Jāpiebild, ka pats pāris bija fantastiski skaists, un tas arī ir daļa no fotografiju veiksmes :)
Viņiem arī bija tāds interesants rekvizīts - spogulis ierāmēts kā glezna. Piefiksējo to sev pie idejām :)

Caurvēja_Līgava 03.08.14. 11:23 | Kāzu datums: 14.06.2014

Vēlos izteikt pateicību šis tēmas autorei, ka ieminējas par šo fotogrāfu, un mēs viņu iekļavām savu fotogrāfu sarakstā. Tikšanas laikā viņš mums uzreiz iepatikās kā cilvēks, viņš parādīja pilnīgi visas bildes no pāris kāzām, līdz ar to bija priekšstāts gan par pozētām bildēm, gan par reportāžas stilu, bez problēmām iedeva savu klientu kontaktus, līdz ar to es varēju sazināties un pajautāt viņu pieredzi. Visi kam jautāju, viņu ieteica, arī mūsu videooperators, kura viedoklis man bija svarīgs, jo laika fotosessijai mums bija maz un bija nepieciešams lai abi varētu strādāt komandā. Beigās arī izvēlējamies viņu par mūsu fotogrāfu.
Kāzu dienā viņš atbraucis pat pusstundu ātrāk nekā bija sarunāts, ideju kur un kā bildēties viņam bija ļoti daudz, un es pat noželoju, ka nebija mums daudz laika, lai visu īstenot. Viņš arī atrada brīnišķīgu vietu blakus mūsu viesnīcai, kur tapa gandrīz visa fotosessija ārā, jo pēc 20 min sākās lietusgāzes un mēs bijām spiesti pārcelties turpat blakus esošā kafejnīcā, kura arī izradās ļoti skaista vietiņa. Visas dienas garumā viņs citīgi strādāja, un bildes saņēmām kā bija norunāts, pēc 6 nedēļām, skaisti iesaiņotā fleshatmiņā. Esmu apmierināta un varu droši ieteikt arī citām līgaviņām.
Te būs dažas mūsu bildes.

M
M.Tila 12.11.14. 14:25

Svētdien saņēmu kāzu fotogrāfijas.... Tos pat par fotogrāfijām grūti nosaukt - dzīve, emocijas, atmosfēra... Katra bilde - īpaša! Katra bilde ir vērta saņemta balvu "gada bilde" :))
Es ļoti ilgi meklēju fotogrāfu gatavojoties kāzām.. Bet ieraugot Tigrana darbus sapratu, ka tas ir tieši tas, ko gribu! Tik nestandartu pieeju fotografēšanai vēl neredzēju - nav nevienas "standarta bildes", ka arī nav nevienas bezgaumīgas bildes. Viņam piemīt smalka gaume un milzīgs talants! Ko viņš ļoti veiksmīgi apmvieno!
Ka arī man ļoti svarīgi lai fotogrāfs būtu patīkams cilvēks, kuram būs patīkami atrasties blakus tas svarīgās dienas lielāku daļu :) Un tiešām - tikai kad zvanīju un kad jau satiekamies uz "konsultāciju" - viņš tik daudz izstāstīja par kāzām, ko vajag ņemt līdzi, kam pievērst uzmanību - stāstīja par tādiem svarīgiem "sīkumiem", par kuriem es pat nebiju vēl domājusi! Ka arī palīdzēja saplānot visu dienu un vispār bija tik ļoti atsaucīgs un izpalīdzīgs! Un kāzu dienā - tik mierīgs un pozitīvs viņš veidoja emocionāli ideālu atmosfēru un izcili varēja nomierināt uztraukuma momentā!
Bez šaubām ieteikšu izvēlēties Tigranu kā kāzas fotogrāfu - būsiet sajusmā :)

N
Ne1DienAr ToPīpUzJumt 19.11.14. 14:17

“Ligava_Anna” aktivitāte forumā – 1.ziņojums! Jautājums par Tigranu! Un pazuda :D
“bulcinaaa" aktivitāte forumā – 1.ziņojums! PAR Tigranu! Un pazuda :D
"Oksana K" aktivitāte forumā – 1.ziņojums! PAR Tigranu! Un pazuda :D
"Eliwka" aktivitāte forumā – 1.ziņojums! PAR Tigranu! Un pazuda :D
"diman-l" aktivitāte forumā – 1.ziņojums! PAR Tigranu! Un pazuda :D
"M.Tila" aktivitāte forumā – 1.ziņojums! PAR Tigranu! Un pazuda :D
Vai tiešām kādam grūti atcerēties savu viendienīšu profilu paroles, lai it kā paturpinātu diskusiju?