Kāzu plānošana
Kāzu foto, kāzu video
Meklēju cilvēku, kas sameistarotu video!
Sveikas,ligavinas.Vai nav kadai pazistams cilveks kuru varetu man ieteikt kas video sagatavotu?Varbut jums pasiem kazas tads bija vai ari pec tam tadu uztaisija no bildem jusu kazu?
Es aizvakardien uzgaju pazistama cilveka kazu video.Viniem bija skaists un vnk.Uz kadam 3minutem.
Mes te ta domajam ka es pati jau varetu palugt lai draudzene uztaisa vnk saliek bildes un tad lai pa virsu skan dziesma,bet viniem taja video bija ta ka vini ir darbiba.Piemeram kad ieved baznica tad kad vnk skatas debes,tad sez dzer teju utt.Es ari tadu labprat gribetu.
Es divas reizes pārlasīju un nesapratu to problēmu - t.i. pēdējos divus teikumus, bet ja tu domā video no fotogrāfijām, tad lai nemaksātu nevienam, ar Windows Movie Maker arī var sataisīt visādus brīnumus!
Nu parasti taadus filmee fotosesijas laikaa, vajag cilveeku kas filmee paraleeli, kameer juus poozeejat fotograafam. Kaut ar fotoaparaatu ar ko var filmeet HD. Peec tam var salikt pats movie maker, tur nav nekaada milzu maaksla, ja nav prasiibas peec kvalitaates, jo ja grib nostraadati un lai saskan ar muuziku un ir plusstoshas paarejas tad vajag pieshautu roku un talantu. Man skolaa bija neliels kurss videomontaazjaa un zinu cik tas ir laikietilpiigs un pinkjeriigs darbs, pluss veel eksportee failu kaut kur ne taa iekjekseetiem lodzinjiem un viss sanaak drankjiigaa kvalitaatee.. bet kaa jau teicu, ja ir gribeeshana to var izdariit arii pasha speekiem, maate google var paliidzeet ar tutoriaaljiem kaa.
No fotogrāfijām nevar uztaisīt "kustīgu" video, tur tak jābūt video fragmentiem, kurus attiecīgi lipina kopā :)
Es runajau par video fragmentiem filmeetiem ar fotokameru. Patiesibaa man ir tieshi taads pats plaans. Draudzneei kurai ir ljoti laba fotokamera un ir arii HD video iespejeas paluught pafilmeet, paaris briizjus, taa pat varbuut kaadam kam veel buus HD video iespeejas vinju fotoaparaatos. Peec tam sastiikjeeshu kas tur ir sanaacis, graiziishu un paarkadreesh tajaa pashaa imovie (apple programma) un cereehsu ka snaaks kaut kas kaut cik kvalitatiivs. Kaa arii mans vecais teevs muuzjdien taa pat visu filmee ar savu fotokameru, vienigii tur tie kadreejumi un tas , kas tiek filmeets, nevienmeer ir sevishkji aizraujosh :D