Kāzu plānošana
Kāzu foto, kāzu video
Kāzu fotogrāfs no Saldus, Liepājas puses
Sveikas,
Vai jūs varētu ieteikt kādu labu fotogrāfu no Saldus vai Liepājas cenā no 200-300 Ls? Liels paldies jau iepriekš!
Mums būs www.rsfoto.org - atsauksmes augusta otrā pusē ;)
Vēl šķiet, ka cenā iekļaujas arī ish.lv
Edgars Pohevics - edgarsfoto.lv
Tiesam fantastiski padarija savu darbu musu kazaas! Un ieklaujas cena! :)
Liels paldies par ieteikumiem ! Kace - jā, man arī Edgara foto ļoti iepatikās, tik atraktīvas un prieka pilnas! :)
Un galvenais, ka kaa cilveks Edgars ir patikams - viegli stradat, nekomande, mazliet parada kaa vins gribetu, bet galvenokart - ker kadrus un kaadus vel!!
Izmeginajam vinu pirms tam vienai citai fotosesijai un bijam loti priecigi, ka esam tiesi vinu izvelejusies! :)
Kace, mees jau nopietni saakam apsveert to, ka tieshi Edgars buus muusu fotograafs, it iipashi patika tavs komentaars, ka nekomandee visu laiku. Pagaidaam vinjsh ietur 1.vietu muusu sarakstaa, veel ir diezgan laiks, bet nedriikst arii vilcinaaties, jo neveelos lai jau kaadi citi aiznjem muusu datumu :)) Varbuut tev ir zinaams arii kaads labs kaazu filmeetaajs no Liepaajas puses?
Rezervee gan laiciigi , jo citaadaak sanaks kaa man ar Pohevicu, noceela no degun gala, un izraadas ka Kace, jo musm kazas bija vienaa dienaa. :D Bet beigas es dabuuju arii super forshu un talantiigu fotograafu, bet ga no Riigas.
Bijaam tagad Liepaajaa uz gjimenes fotosesiju pie Valtera Pelna, baigi forshs puika likaas. Pashi apsveram noliigt kaazaam. www.vpelns.lv
Es iesaku fotogrāfi Inese Burbe. Mums viņa bija kāzās.Izmaksas ir zem tava plānotā budžeta.Vari draugos atrast. Bildes bija nedēļas laikā.
Tikko dabuuju bildes no Valtera - riktiigi smuki un gaumiigi.
Sveikas! Paldies par atbildēm meitenes! :) Esmu jau rezervējusi ļoti labu fotogrāfu - Egdaru Poheviču - foto uzreiz piesaistīja uzmanību, arī sapratu, ka puisis ir uz izķeršanu, tā kā nav ko kavēties :D Bet varbūt kāda no jums zin kādu labu filmētāju no Liepājas, no 200-300Ls pa visu dienu?
Manai draudzenei pagājušajā gadā kāzās fotogrāfēja Kārlis www.imgfoto.lv, bildes superīgas!