Kāzu plānošana
Kāzu foto, kāzu video
Fotogrāfs Sergejs Neščereckis (atsauksmes)
Patika, nepatika, cenas?!
Objektīvi skatoties mājaslapu neredzu neko kas man liegtu uzrakstīt šim fotogrāfam, ja vien es neatrastos pārāk tālu no Rēzeknes! Kreatīvs cilvēks, tāda pati pieeja, vienmēr būs cilvēki kas vēlēsies nestandarta fotosesiju, nevis kā mājaslapā minēts "līgava uz plaukstas"^^))))))))
1) Lai es izvēlētos fotogrāfu, gribētu mājaslapu latviešu valodā :)
2) Izlasot "Par sevi" man radās ļoti nepatīkams iespaids.
Ne vienmēr melnais PR ir labs PR. Šajā gadījumā darbiem jārunā par profesionālismu/neprofesionālismu.
Šis teksts man atstāj neprofesionāļa iespaidu. Diemžēl.
+1 Лично я бы выбрал Billij-a.
Pārlasot mājas lapā sniegto info rodas iespaids kā par cilvēku ar kuru varētu būt grūti sadarboties.
1. piekrītu HH70 punktam No.1
2. pat, ja šī nav pašreklāma - cenas vislabāk pajautāt pašam fotogrāfam, jo tās var variēt plašā amplitūdā, atkarībā no dažādiem faktoriem.
3. patika/nepatika, droši vien labāk jautāt krievvalodīgos forumos, jo neizskatās, ka cien.mākslinieks būtu kaut mazliet orientēts uz valsts valodā runājošu publiku.
4. subjektīvi man viņa bildes un fotografēšanas stils neiet pie sirds, jo, apskatot visu mājaslapā pieejamo izlasi, neredzu oriģinalotāti itin nemaz, bet tas, protams, gaumes un iespēju jautājums. ;)
1. Vairāk pēc pašreklāmas izklausās. Cilvēks, kurš interesējas par konkrētu fotogrāfu, noteikti būs sazinājies ar viņu un uzprasījis, kas, cik maksā, tikai tad meklējis atsauksmes....
2. Nezinot cilvēku, bet palasot viņa web lapā rakstīto "par sevi", kur raksta vairāk par citiem - rodas ne visai patīkams pirmais iespaids, bet varbūt kļūdos.