Kāzu plānošana
Kāzu foto, kāzu video
FOTO STŪRĪTIS
Meitenes,varbūt ir kādas idejas skaistam foto stūrītim visiem?
varbūt kādu sienu izrotāt ar mākslīgo ziedu virtenēm..Es pat nezinu..Gribās,lai viesi var paši pabildēties,fotogrāfs pabildē..
p.s. kāzās dominējošā krāsa dzeltena
Pinterest.com vai Pinterest aplikācijā ir ļoti daudz ideju :)
Meklētājā tikai jāieraksta wedding photo ideas vai wedding photo corner :)
Man viena draudzeniite, kura svineeja savaas lauku maajaas bija shito pasaakumu ieriikojusi kleetinjaa - nolika vecu diivaanu un salika kaudzi inteesantu aksesuaaru - vintage motociklista kjiveri, visaadas cepures un jociigas brilles, shalles, gjtaaru utt.
Pavisam vienkaarsh un ljoti leets risinaajums ir iekaart koka zaraa vai sijaa smuku raami un tad visi var focheeties raamii.
Principaa vislabaak ir aprunaaties ar savu fotograafu par to, ko vinji iesaka, bet universaalaa recepte shkjiet ir labs fons, inchiigi aksesuaari, veelams kaads seezjamais un noteikti informaacija viesiem, ka taada lieta kaa foto stuuris ir.
Ieteiktu aprunāties ar savu fotogrāfu, vai viņš vispār ir ar mieru to darīt. Jo Tev ir jāizdomā, kurā brīdī būs iespēja viesiem paņemt Tavu fotogrāfu?! Vai fotogrāfa darbs tādā veidā nebūs saraustīts?
Te ir iepriekšējās diskusijas links par šo pašu jautājumu: http://www.precos.lv/forum/?bid=5916&pid=4271530
Ieteiktu izlasīt! :)
Ieteiktu aprunāties ar savu fotogrāfu, vai viņš vispār ir ar mieru to darīt. Jo Tev ir jāizdomā, kurā brīdī būs iespēja viesiem paņemt Tavu fotogrāfu?! Vai fotogrāfa darbs tādā veidā nebūs saraustīts?
Te ir iepriekšējās diskusijas links par šo pašu jautājumu: http://www.precos.lv/forum/?bid=5916&pid=4271530
Ieteiktu izlasīt! :)
Sveiki!
Bet kā tu, engeliitc, iedomājies to fotogrāfēšanos? Kurā brīdī viesi ies uz to foto stūrīti (FS)? Vienīgais, kas man nāk prātā, ir deju laikā. Un ar fotogrāfu vajag aprunāties, ko viņš par to saka. Piemēram, var būt jārēķinās ar to, ka paies laiks, lai gaismas pārliktu no galvenās notikumu norises vietas un FS un atpakaļ. Jāizvēleas ari pareiza vieta FS.
Biju kāzās, kur bija FS, bet, manuprāt, tas īsti nedarbojās, jo bija kādi viesi, kas gribēja, fočēties, piemēram, spēļu laikā, bet pēc būtības fotogrāfam tajā brīdī tur arī bija jābūt, nevis FS!
Manuprāt šāda ideja labi izdodas tikai tad, kad ir vairāki fotogrāfi.