FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Kāzu foto, kāzu video

Kāzu fotogrāfs ziemā

I
Ilgvilnis 12.11.13. 18:47

Vēlamies Baltās kāzas, tāpēc precamies februāri. Saskāros ar problēmu, ka fotogrāfi nelabprāt vēlas bojāt savu tehniku sniegotos laika apstākļos (ceru, ka sniegs būs ;)). Varbūt variet padalīties ar informāciju, kurai kāzas bijušas ziemā, un ieteikt kādu fotogrāfu. Kāzas gan būs Latgales pusē, bet fotogrāfi jau braukā pa visu Latviju.

8 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
Spicausis 12.11.13. 20:15 | Kāzu datums: 09.07.2014

Agneta Jonele tieshi shobriid organizee smukumbilzju sesijas ziemaa mezjaa, taa, ka vinjai laikam bail nav. Droshi sazinies, googlee var atrast visus kontaktus.

N
Natafka 13.11.13. 14:50

Iesaku Dmitiju Mokejevu. Mums gan kaza bija vadara, bet ar viņju bija fotosesija ziema, palikam ļoti apmierinati.

dmfoto.lv/pxpost/index.php?x=home&lang=LV

dianakrampe 13.11.13. 20:50

Tieši šobrīd piedāvāju iespēju pieteikties uz ziemas kāzu bildēšanu bez maksas! Ļoti gribu savu portfolio papildināt ar skaistām ziemas kāzu bildēm, galvā jau zīmēju pasakainus skatus :)
Vairāk info šeit: krampe.lv/ziemaskazas.html

A
Artis_Robalds 14.11.13. 01:18

Diāna, kāpēc piesakoties ir jāpievieno savas bildes?

dianakrampe 14.11.13. 10:29

Arti, es kā fotogrāfe esmu vizuāliķis un katram pārim meklēju individuālu pieeju.
Redzot jauno pāri bildēs, man būs vieglāk iztēloties, kā tieši varētu izskatīties viņu ziemas kāzas, kādi sižeti vai lokācijas vietas viņiem varētu būt piemērotas.
Protams, bilžu sūtīšanu noteikti var aizvietot arī ar tikšanos klātienē.

B
Billijs 14.11.13. 14:50

Ja fotogrāfs piedāvā fotografēt bez maksas tad noteikumus nosaka viņš. Tapēc tas ir tikai ok, ka viņš izvēlas to kuram viņš fotografēs. :) Un būsim atklāti, vizuālais tēls ir ļoti svarīgs lai spētu iekļauties fotogrāfa radītajā idejā.

A
Artis_Robalds 14.11.13. 15:32

Jā, jo pāris vairāk ir uz "nestandarta pusi", jo fotogrāfam ir lielāks izaicinājums iegūt smukas bildes! Ar princesēm tomēr ir vieglāk....

dianakrampe 14.11.13. 19:22

Arti, šis nav iecerēts kā konkurss "Latvijas Princese", ja par to bija satraukums :) Billijs ļoti labi uzrakstīja par vizuālo tēlu. Piemēram, viena no manām iecerēm ir sniegotā mežā sabildēt rudmatainu līgavu. Protams, es varētu lūgt, lai līgavas pieteikumā norāda savu matu krāsu, taču tā nav mana vienīgā iecere. Turklāt, kā jau teicu, ieraugot konkrēto pāri, man var rasties arī pavisam jaunas idejas. Tādēļ tāds lūgums, bet pēc tam - arī satikšanās klātienē, lai dažādās idejas saskaņotu ar jauno pāri.
P.S. Liels paldies tām līgavām, kas jau iesūtījušas savus pieteikumus! Šodienu jau pavadīju ļoti radošās pārdomās :)