FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Kāzu foto, kāzu video

Kāzu fotogrāfs - dokumentētājs

l
lauraz 27.11.13. 12:02 | Kāzu datums: 30.08.2014

Labdien,

Šis ir varāk varbūt jautājums jau tām meitenēm, kas ir izvēlējušās kāzu fotogrāfus vai jau arī ir precējušās. Vai variet ieteikt labus kāzu fotogrāfus, kas prot dokumentēt notikumus nevis liek pozēt kamerai. Paskatoties lielu daļu kāzu fotogrāfu portfeļus diezgan šķebina tā mākslīgā pozēšana kamerai. Gribās tādu, kas pats uz savu iniciatīvu var noķert labus brīžus un iemūžina gan viesus, gan jauno pāri un vispār kāzu notikumu gaitu.

Paldies.

12 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
e
emm96 27.11.13. 14:05 | Kāzu datums: 31.05.2014

Sveika!

Es jau pirms biju saderinājusies, savās kāzās vēlējos fotogrāfu Andri Sproģi (exif.lv). Topošajam vīram nebija iebildumu.
Man ļoti patīk viņa bildes, tā atmosfēra/nokrāsa/vai kā citādāk dēvēt, kas rodas skatoties šīs bildes. Manuprāt, Andrim ir labas idejas. Savā darbībā ir nemanāms :)

I
Indzens 27.11.13. 14:32

Sveika!

Tad nebūs labākas izvēles par Gati Ločmeli. Arī man ļoti nepatīk mākslīgās un pārlieku pozētās bildes, tādēļ šis fotogrāfs ir mans favorīts - http://gatislocmelis.blogspot.com/ Bloga ieraksti vienmēr ir ar noskaņu un tajos nav tikai 10 labākās bildes no kāzām, bet plaša reportāža, kas ļauj saprast kāds tad tiks sasniegts galarezultāts.

Lai lieliska gaidāmā lielā diena. :)

L
Liene_Kalna 27.11.13. 14:52 | Kāzu datums: 10.05.2013

Esmu jau šeit vairākas reizes minējusi, ka esam sajūsmā par savu kāzu fotogrāfu Juri Rosu ( www.jurisross.com/ ) Visas bildes ļoti kvalitatīvas un vienotā stilā. Patīk, ka bildēs jūtams dzīvīgums un šķiet, ka var sajust tāds dienas emocijas. Fotogrāfijās pārsvarā reportāža no mūzu kāzu dienas - gan tas kā pucējos, gan ceremonija, visas aktivitātes pa ceļam un arī vakara gaita un mūsu skaistā mičošana. Fotosesija mums bija 2 stundas - tajā arī centāmies nevis tikai pozēt, bet izjust mirkli, ka esam divi vien, bet Juris palīdzēja atbrīvoties un pāris ieteikumus deva, jo kameras priekšā tik brīvi nejutāmies.
Esam jau sarunājuši ar Juri punča fotosesiju, jo gaidām mazo :)

Bet vispār man šķiet katram tā fotogrāfu izvēle ir individuāla - tas, kas patīk vienam, ne vienmēr var patikt otram - katram jau savs stils, un es reizēm brīnos par citu izvēli, jo pat ļoti krutu (ja tā var teikt) un dārgu fotogrāfu darbi radījuši izbrīnu - kāpēc tik slikti, jo mājas lapā taču visas bildes skaistas, bet tāds nu ir tikai mans viedoklis.

atya 27.11.13. 15:00 | Kāzu datums: 01.09.2012

Sveika!
Varu tikai labāko teikt par Mārtiņu Plūmi. Bildes sanāca lieliskas, lai gan bija arī pozētās- kopbilde, un dažas pie jūras. Protams, smukumbildēs piedomāju, lai nav līka mugura un tml, bet speciāli neapstājāmies, lai papozētu un lūrētu objektīvā. Mārtiņš arī piedāvāja savas idejas interesantākām bildēm.
Viesu namā - praktiski nemanāms, bet bilžu daudz un superīgas.
Protams, attiecīga cena. Bet bildes šobrīd, vairāk kā pēc gada kopš kāzām, ir tas, kas palicis, nu protams, arī labas atmiņas :)

T
Trīspadsmit 28.11.13. 11:14 | Kāzu datums: 31.08.2013

Mums fotografēja Guntis Sosins (www.guntisfoto.com) - čakls, aktīvs, nemanāms. Bilžu daudz, redzami arī visi viesi. Otrā dienā pat viesu fotosesijas bijušas.
Ir pozētās kopbildes, kas radās spontāni, jo pēkšņi bija radies brīvs laiks līdz nākamajai nodarbei. Protams, jāparedz laiks jaunā pāra fotosesijai. Mums pa 2 dažādām vietām tā nebija ne stunda. Ja jau gribētu, varētu arī ilgāku laiku, bet tad atka būtul jādomā, ko kāzu viesiem pa to laiku darīt:)

I
IngaK 10.12.13. 10:41

Man draudzenes kāzās fotografēja Ingmārs Zaļmežs un Vivita Kokina. Strādā abi divi gan foto, gan video izveidē. Arī viesiem pēc kāzām bija bildes :) Un jaunajam pārim arī uztaisīja skaistu fotosesiju, nelika kautkādas pozās, kur izskatās nedabiski. Ļoti jauka komanda.

B
Brown_eyes 24.09.14. 17:52 | Kāzu datums: 12.09.2014

Es arī iesaku Ingmāru Zaļmežu un Vivitu Kokinu - super komanda.
Viņi māk atraisīt cilvēkus un lieliski iejutās viesu pulkā. Nevienu brīdi nebija tāda sajūta, ka tagad nezinātu kā nu nostāties un ko darīt - visu pateica priekšā, palīdzēja un pat kukurūzas laukā pēc kukurūzas vālītēm iebrida mūsu dēļ;)))

Spicausis 24.09.14. 21:42 | Kāzu datums: 09.07.2014

Agneta Jonele. Bildes no manaam kaazaam var apskatiit manaa FB profilaa - Maija Parupe

A
Artis_Robalds 25.09.14. 10:13

Patiesībā ļoti labs un svarīgs jautājums. Ik pa laikam dzirdu no līgavu puses bēdu stāstus, ka fotogrāfs kaut ko nav nofotogrāfējis, jo viņam tas nav licies svarīgi... Ne tikai "sīkumus", bet arī, piemēram, aktivitātes vakara daļā, kur piedalījies jaunais pāris.

K
Kace 25.09.14. 15:32 | Kāzu datums: 19.07.2013

Edgars Pohevics. Vins vispar tikpat kaa nejaucaas, tikai paris vietas lika man kaut ka savadak novietoties (tiesi fotosesijas laikaa). Pirms tam bijam vinu meginajusi ari viena cita fotosesija, kur bijam mes ar masu un brali un visu musu gimenem - taisijam parsteiguma gimenes bildi mammai dzimsanas dienaa.
Vins tad ari ar mums satikas parkaa un ierosinaja paieties uz juras pusi, un tad jau redzesim kas tur bus. Bet patiesiba visu laiku bildeja - gan kaa berni pukites pluca, gan to kaa mes aiz muguras ar viru pa kluso bucojamies. Un tad atri, atri sapozejam, bet tas bija tikai dazas no tam bildem ko no vina sanemam un visas bija tik forsas, dzivas un dabiskas.

K
Kace 25.09.14. 15:33 | Kāzu datums: 19.07.2013

Ak jaa, un tulit ari bus punca fotosesija ar Edgaru.
Skiet, esam atradusi savu 'gimenes fotografu' :)

S
Saule222 30.09.14. 20:38

Mums tikko kāzas fotografēja Juris Ross ( http://www.jurisross.com ) bildes vēl gaidām, bet par viņa klātbūtni kāzās esam sajūsmā. Tikko pie viņa paziņa taisīja ģimenes fotosesiju Brīvdabas muzejā (mājas lapā 1. fotoreportāža - family) - bildes lieliskas: gan pozētās, bet pārsvarā dzīvīgi kadri. Mēs vēl gaidām savas kāzu fotogrāfijas, bet jau tagad zinu, ka būs lieliskas :)