Kāzu plānošana
Kāzu foto, kāzu video
Kāzu fotogrāfa cenas?
Sveikas meitenes un puiši! (Pieņemu,ka te vairums ir meiteņu :) )
Man ir jautājums.. mums kāzas būs Talsu rajonā septembrī un man nav ne jausmas , cik aptuveni izmaksā fotogrāfs. Zinu, ka tā ir viena no lietām, kur nevajadzētu taupīt, bet vai kāds nevarētu pateikt, cik aptuveni ir saprātīga cena par kāzu fotogrāfēšanu uz vienu dienu no rīta līdz pat mičošanai. :) Mēs esam vienu atraduši un viņš prasa 300 Eiro... vai tas ir normāli, vai pasālīti? Bildes jau viņam kolosālas, bet vai nevar atrast lētāk?
Aptaujājiet vēl vismaz dažus fotogrāfus, kuru darbi Jums patīk un tad zināsiet vai šie 300 EUR ir normāli vai nē :)
Fotogrāfu var atrast sākot no 0 LVL līdz .... LVL, viss atkarīgs no tā cik varat un gribat maksāt.
300EUR par pilnas dienas fotografesanu sobrid ir zem videja cenu limena par kvalitativiem foto pakalpojumiem.
Atrast var, bet tad ir jāpancenšas! Arī tas, kādas ir prasības. Cilvēki ir maksājuši arī 100 Ls un bijuši apmierināti ar bildēm!
+ septembrī (nu vismaz septembra beigās) un Talsos teorētiski būtu jābūt lētāk kā Rīgā un Jūlijā!
Sveikas!
Mēs šovasar bijām vedēji un izvēlējāmies to pašu fotogrāfu, jo patika viņa darba stils un ir pazīstams. Bet tas neattiecas uz cenu. Lai gan teica ka pielāgosies. mums prasa 300,- Ls. Tātad 300,- EIRO ir ok. Bija man vēl viens variants pa 250,- Ls. Bet izvēlējos uzticamu cilvēku, pilnīgi piekritu ka šī ir lieta uz kuru taupīt negribu.