Kāzu plānošana
Kāzu foto, kāzu video
Fotografēšanās mežā
Man kāzas būs 4.aprīli. Tā kā vēl nezinām kāds būs laiks plānojam dažādus variantus. Ja līs lietus, tad fotografēsimies kafejnīcā kura atbilst mūsu izvēlētam foto stilam. Bet ja būs labs laiks plānojām uztaisīt fotogrāfijas mežā. Piekarināt kādus dekorus pie kokiem. Bet mums vajadzētu tādu vietu kur ir galds un solis, lai varētu uzklāt galdu.
Var būt kāda zin tādu vietu netālu no centra vai blakus Ķekavas pagastam?
Ķekavas novada mežu flora, manuprāt, pavisam neder. Jo 4. aprīlī lapu koki noteikti būs bez lapām.
Silti iesaku meklēt skuju mežus un pašiem noorganizēt galdiņu.
Piemēram, šis kadrs ir uzņemts maija beigās: dmfoto.lv/pxpost/index.php?showimage=779&category=2
grūti pateikt vai tik pat smuki izskatīsies arī 4. aprīlī, bet noteikti būs labāk, nekā šādā apkārtnē, kas uzņemta 20.aprīlī: http://www.lvportals.lv/wwwraksti/TEMAS/2011/APRILIS/BILDES_LIELAS/RD-BOLDERAJA-TALKA50331581.JPG
Liels paldies par atbildi! Ja, es saprotu ka lapas vēl nebūs un ka var būt vēl būs sniegs. Bet pēc tēmas mums neder skuju meža. Es to redzu tā: uzklāts galds ar svecēm, ziediem, Provansas stilā un uz koku zariem lentītes, ziedi un tml. Visas tas lietiņas vēl domāsim un ņemsim līdzi. Bet galdi mežos taču ir, tādas ka piknika, vai pieturas vietas?