Kāzu plānošana
Kāzu foto, kāzu video
Fotogrāmata
Meitenes, atceros, ka kāda dalījās ar ĀRZEMJU resursiem, kur var pasūtīt kvalitatīvu fotogrāmatu ar kāzu bildēm, bet tagad nevaru atrast tēmu.
Lūdzu padalaties ar resursiem kur pasūtījāt vai plānojat pasūtīt :) Ja kāda ir pēdējā laikā pasūtījusi no PictureHappy un citiem vietējiem, arī varat padalīties ar atsauksmēm :)
Es pēdējās grāmatas sūtīju tieši no picturehappy un esmu apmierināta ar kvalitāti. :)
No ārzemju saitiem bija blurb.com
No PictureHappy esmu sūtījusi kalendāru ar mūsu bildem. Esmu ļoti apmierināta. Fotogrāmatu neesmu sūtījusi, tā ka nezinu. Bet domāju, ka arī būs labi ))
Iesaku blurb.com :))
Visi mani draugi, kas sūtījuši fotogrāmatu un kalendāru PictureHappy ir ļoti neapmierunāti ar kvalitāti. Es pati bildes tur attīstīju, bet esmu ļoti vīlusies - divās bildēs vīram nav pus galva, bet vienā bilde man nav kāja un vīram tintes pleķis uz pieres. Kvalitāte briesmīga - tādas it kā uz grubuļainas lapas būtu izprintētas. Briesmīgi :( Esiet piesardzīgi, tur kaut ko pasūtot.
Es šovasar sūtīju fotogrāmatas no picturehappy par mūsu iepazīšanās stāstu kā pateicības dāvanu abām omītēm - brīnišķīga kvalitāte, viss tieši tā kā iedomājos veidojot grāmatu! Nekad neesmu vīlusies, pasūtot arī bildes attīstīšanai no šī saita.
PictureHappy - ideāli! Noteikti pati taisīšu sev šeit kāzu grāmatu!
:)
patīk ērtais konstruktors - krāsas,formas,komentāri,izkārtojums - kā sirds vēlas!
+ vari izņemt sev ērtā vietā :)
Pirms kazam redzeju vairakas fotogramatas. vairuma gadijumu pictureHappy. Redzeju ari dargo galu (ap 400 Eur par gramatu). Bet kad redzi ko var dabut, tad picturehappy nav variants. Sutijam myphotobook.co.uk. (uz LV kompanija nesuta, bet mes noradijam draugu adresi kas dzivo UK un viniem viss atnaca). Kvalitate super, var taisit bildes uz visu atverumu bez jebkadam linijam pa salocijuma vietu + biezas lappuses. Bilzu kvalitate ir vnk super. Cena sanaca ~ 100 Eur par gramatu.
Pec mums draugs sutija gramatu turpat. Vinam atnaca nedaudz mitra (laikam kamer piegadaja), vinjs aizrakstija kompanijai un dabuju jaunu gramatu pa velti + patureja veco.
Pirms kāzām apskatījām mūsu fotogrāfa gatavotu fotogrāmatu - skaisti! Pati pirms pāris gadiem taisīju draudzenei caur PictureHappy, bet kvalitātyi nevar salīdzināt, viņa rādītā galvas tiesu pārāka. Ja nemaldos, viņš teica, ka fotogrāmatas pasūtot Vācijā, konkrētu adresi gan nezinu. Kad sagaidīsim savas kāzu bildes, domāju, ka pasūtisim pie viņa arī fotogrāmatu - gribu, lai paliek skaistas atmiņas arī skaistā grāmatā :)
Picturehappy -laba cenas/kvalitātes attiecība. Blurb nedaudz dārgāk, bet arī nedaudz labāka kvalitāte. Graphistudio - pasaules līderis gan cenas , gan kvalitātes ziņā. Bez fotogrāmatām ir vēl arī albūmi, grāmatas ar parastajām lapām, fotoalbūms ar cietām lapām (kvalitatīvāks un skaistāks , bet zem 400 EUR nez vai sanāks), ak jā vēl jau arī ir Quinsberry (arī labais un dārgais gals). Dārgais , protams, ir nosacīts jēdziens, jo šīs bildes paliks kā atmiņa no lieliskās dienas ;-)
Līguma noslēgšanas brīdī par viņa kāzu foto pakalpojumiem bija uzreiz jāizvēlas, vai pasūtīt viņa gatavotu fotogrāmatu. Mēs paņēmām. Diemžēl uz to, tāpat kā uz fotogrāfijām, nācās neadekvāti ilgi gaidīt. Kaut gan līguma slēgšanas brīdī viņš ļoti nadzīgi vēlējās, lai jau uzreiz par to izlemjam, jo laikus plāno savus darbus, MELI ... Turklāt bilžu grāmata bija neadekvāti dārga saņemtajam rezultātam. Mākslinieciskuma nekāda. Mūsu izvēlētās bildes vnk samestas uz lapām pa 4, tikai dažas bija izceltas atsevišķi pa visu lapu. un vēl - bilžu grāmatas viņš drukā Picturehappy. Iesaku pašām veidot savas bilžu grāmatas - noteikti būs skaistāk, jo izcelsiet tos mirkļus, kas jums bijuši vis svarīgākie un būs daudz daudz lētāk kā viņa gatavotās....
@Juris Ross, cik izmaksa shada ista fotopapira gramata (videja cena)?
Izlasīju bali komentāru par fotogrāfa pakalpojumiem un sabijos, ka tas par mūsu fotogrāfu, bet paldies Dievam izlasīju virsrakstu, ka negatīvā informācija par Mārci Baltskaru.
Mēs savām kāzām esam izvēlējušies fotogrāfu Juri Rosu un tikšanās reizē arī aplūkojām tieši to fotogrāmatu, kas te ielikta - tiešām ļoti skaista un kvalitatīva.
Pirms pāris gadiem paši veidojām ceļojuma fotogrāmatu Picturehappy un nebijām apmierināti ar kvalitāti. Bijām izdrukājuši arī parastas fotogrāfijas un tās bija labākas. Tagad gan kāzām izdevumi lieli, bet pēc tām noteikti apsvēršu domu par fotogrāmatu, lai paliek par piemiņu sev, bērniem un bērnu bērniem ;)
Kareelija , fotogrāmatas izmaksas ir ļoti mainīgas, nav vidēja varianta, jo katrs pasūtījums ir idividuāls darbs, beigu cenu ietekmē atvērumu skaits, fotopapīra veids, vāku (āda, foto) veids, ražotājs, maketa izveide. Lūgums sūtīt savas vēlmes uz jurisross@gmail.com
Paldies, Juri! Noteiktu sazinashos, jo loti iepatikas bildes no fotogramatas Jusu majaslapa & FB profila!