FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Kāzu foto, kāzu video

Fotogrāfs Valters Pelns

liga-vina 26.01.15. 17:11 | Kāzu datums: 15.05.2015

Meitenes, vai kādai kāzas ir fotografējis šis puisis? Kāda pieredze?

2 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
Spicausis 26.01.15. 21:04 | Kāzu datums: 09.07.2014

Kaazas fotografeejis nav, bet ir bijusi gjimenes fotosesija (mees ar viiru un mans deels). Abiem chaljiem dikti nepatiik fotografeeties, abi ir stiivi un mans miiljotais sastingst kaa saalsstabs katru reizi kad mana uz sevi veerstu kameru. Es arii nekaada baigaa modele un pozeetaaja neesmu. Ar visu to, peec stundas darba, dabuujaam lielu kaudzi burviigu bilzju. Par sadarbiibu varu teikt tikai labaako - korekts, pieklaajiigs, ar humora izjuutu. Kad izveeleejaamies sev kaazu fotograafu, Valters bija viena no kandidatuuraam. Noteikti iesaku satikties un paarbaudiit vai jums kjiimija sapas ;)

reezijaB 29.01.15. 15:30

Pagājušajā gadā biju vīra meitas kāzās ,kuras fotografēja Valters Pelns. Tā kā pati arī esmu kāzu fotogrāfe,bija interesanti pavērot kolēģi darbībā:)Ļoti korekts, ļoti patīkams kā cilvēks,un ļoti profesionāli dara savu darbu.Varu teikt tikai to labāko. Fotogrāfijas ir skaistas, tehniski kvalitatīvas un emocionālas. Iesaku!:)