FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Kāzu foto, kāzu video

Meklēju fotogrāfu uz 22.08

K
KristyM 20.02.15. 11:17

Varbūt var atsaukties kāds,kurš vel ir brīvs uz šo datumu? :) Un nosūtīt man cenas par pilnu dienu un par pusdienu?Šeit fotogrāfu skaits ir tik liels,ka jūtos apjukusi,un nezinu,no kura gala ķerties klāt! :(

5 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
K
Kalnaraja 20.02.15. 13:37

Mēs pirms izvēlējāmies fotogrāfu arī dauzdus pētījām līdz izvēlējāmies savu fotogrāfu. Katram jau tas stils un kvalitāte atšķiras, tāpat arī ar cenām. Izvēlējāmies to, kurš mums visvairāk iepatikās. Mēs meklējām arī Latvijas kāzu fotogrāfu asociācijas lapā, tur arī var apskatīties, bet daļa pārklājas to, kas te, kas tur.

K
KristyM 20.02.15. 16:44

Ja godīgi,man lielākai daļai fotogrāfu,bildes liekas vienādas...vai arī es no tā pilnīgi neko nejēdzu...tāpēc arī ļoti grūti izlemt!:(

p
pintija 21.02.15. 12:11 | Kāzu datums: 15.08.2015

cau.. mums bus Ainars Mazjanis, vari ar vinu sazinaties dr.lv vai facebook. Super viegla komunikacija :)
www.wpephotography.co.uk/#!weddings/c18is

veiksmi meklejumos. es saku meklet decembri, un loti daudzi jau bija aiznemti. iesaku rakstit visiem kuru darbi uzruna. pienemu ja daudzi bus aiznemti, citi neatbildis cenu kategorijai.. veiksmi Tev.. ☺

C
Christie 21.02.15. 12:21

Šeit ir vairāki kāzu fotogrāfi, vari izvēlēties sev tīkamāko: www.lkfa.lv/lkfa2014/lv/kazu-fotografi

K
Kalnaraja 21.02.15. 17:04

Jā Christie, tā ir tā lapa, kurā mēs arī meklējām un atradām ;)