Kāzu plānošana
Kāzu foto, kāzu video
Cenas Linda Briinums un Billijs Locs
Sveiki!
Vai kāds var pateikt, cik apmēram šobrīd stundā prasa Billijs Locs un cik Linda Briinums?
es zinu, ka viņi abi jau šai vasarai ir aizņemti, mani tikai interesē orientējoši cenas
Brālim pagājušajā vasarā kāzas iemūžināja Linda Briinums,cena bija ap 750EUR.
Paldies par atbildi :)
Vismaz ar šiem fotogrāfiem ir skaidrs, ka nebūs cenai neatbilstošs sniegums :)
Nedaudz nesapratu piebildi, ruta_k...
Linda Briinums cena šogad - 75 EUR stundā!
Mums Linda Briinums šogad prasīja pāri 800 eiro, tāpēc viņu neizvēlējāmies, citādi ļoti labprāt, bildes ir fantastiskas!
Man tiko ienācā prātā viena neticami ģeniāla doma- par Billija un Lindas cenām visprecīzāk varētu pateikt kas??? ... Billijs un Linda, ja viņiem uzveicātu personīgi! TA-DĀĀĀĀĀ! :D
esmu jau jautājusi personīgi, vai nu ir sācies saspringtais kāzu laiks vai kāda cita iemesla dēļ atbildi neesmu saņēmusi, ingmar!
par kuru piebildi, Ehz_forshaa - par to, ka man fotogrāfa pakalpojumus nevajadzēs šai vasarai vai par to, ka šiem fotogrāfiem ir pietiekami augsts sniegums, kas atbilst arī salīdzinoši augstajai cenai?
Viss ok, nedaudz ne tā izlasīju pirmajā reizē :D
Es, manuprāt, esmu atbildējis uz visām ziņām kas nonākušas līdz manīm. Ja neesmu sniedzis atbildi - kādā veidā mēģinājāt ar mani saiznāties?
Katram klientam ir ašķirīgas vēlmes un tādēļ piedāvājumi var atšķirties. Kā ingmars teica, vislabāk sazināties pa tiešo! :)
Paldies, Billij, jā, esmu no Jums saņēmusi atbildi.
Jauku dienu!