FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Mūzika, vakara vadītāji un mākslinieki

Meklēju grupu un ģitaristu Liepājā

S
Sabulis 03.09.15. 13:35 | Kāzu datums: 27.05.2017

Sveikas, mana māsa precas nākamajā gadā un savām kāzām meklē mūziķus - grupu un ģitāristu. Ģitāristu viņi vēlas ceremonijas un pēc ceremonijas laikā. Varbūt Jūs varat ieteikt kādus feinus mūziķus? Mēs nedzīvojam Latvijā un caur internetu nevar tik daudz mūziķus atrast.
Kāzas notiek nākamā gada vasarā, un grupu itkā mēs arī atradām - MC Orķestris, bet ar viņiem nav viegla komunikācija, tāpēc ja atrastos citi mūziķi, kas ir tikpat labi, būtu ļoti feini :) Svinības notiks Liepājā :)
Jau iepriekš lielumliels paldies :)

8 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
k
klevera 04.09.15. 23:47

Mums arī mūziķu jautājums aktuāls. Kolēģe nesen bijusi uz koncertu "Annas dārzā" un ieteica Mārtiņu Balodi un draugus, šķiet divatā vai trijatā spēlē un tieši ģitāras. Caur "Annas dārza" facebook profilu man šķiet, ka arī viņu video bija atrodams.

B
BB 28.01.16. 14:28

Personīgi pazīstu Ediju Šnipki.... Fantastisks mūziķis. Nenožēlosiet! Skudriņas skrien viņu klausoties!!! Riktīgs jautrītis.

B
BB 28.01.16. 14:31

viņš ir Liepājnieks.

e
eva1404 28.01.16. 17:52

Miks Dukurs ar grupu, 
Coco orchestra

z
zarinsh 04.02.16. 14:49

Es arī tikko ieraudzīju Coco orchestra reklāmu tepat precos.lv, cik esmu manījusi solists Lauris Valters arī spēlē ģitāru un dzied viens pats - daudzas dziesmas ļoti skaistas. 

S
Sabulis 14.02.16. 18:37 | Kāzu datums: 27.05.2017

Liels paldies par ieteikumiem :) Masa izvelejas Coco Orchestra, vini gan nomainija dziedataju, nezinu vai tikai uz so reizi, bet Laura vieta bus Valters Fridenbergs. Katra zina ar viniem ir viegli komunicet :) Man pasai loti patika Balodis! 

z
zarinsh 15.02.16. 11:49

ui, man Lauris daudz labāk par Valteru patīk, bet nu tā jau gaumes lieta. :)

S
Sabulis 20.02.16. 14:47 | Kāzu datums: 27.05.2017

Man ari Lauris labak patik, bet cik es sapratu vins vai nu ar viniem nespele vai ari tiesi tad vins nevareja, jo uzreiz tika piedavats ar Valteru :) Bet galvenais, lai masa laimiga :)