FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Mūzika, vakara vadītāji un mākslinieki

Ainārs Ašaks vai Raimonds Dunke?

s
susurs 13.01.16. 09:07

Ainārs Ašaks vai Raimonds Dunke?

Esmu nonakusi lemuma priekšā, kur jāizvelas starp šiem vakara vadītājiem.
Esmu sabiedēta par Aināra Ašaka vadīšanas stilu (piedaudzīgajiem jociņiem), bet viņš ir tomēr iekšā šajā pasaulē jau gadiem ilgi. Un arī viņa vārds sabiedrībā ir samērā zināms.
Par Raimondu Dunki daudz nezinu. Jauns puisis. Pāris atsauksmes internetā. Bet diezgan skopi.
Varbūt ir kādi padomi? Ja, nē, tad būs jāmet man monēta :D

4 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
A
Audrey 23.01.16. 15:54 | Kāzu datums: 31.07.2015

Par Ašaku neko nezinu. Mums kāzās vadītājs bija Raimonds Dunke. No mums atsauksmes labas. Patīkams iespaids jau pirmo reizi, kad satikāmies. Uzklausīja, ko nevēlamies un respektēja mūsu vēlmes. Nekas jēls un tizls kāzās neparādījās. Man ļoti patika tas, ka nebija arī uzbāzības un nebija tā, ka tiklīdz viesi apsēžas ievilkt elpu, tā atkal tiek rauti uz jaunām aktivitātēm. Viss tā mierīgi un ik pa brīdim kkas izdomāts, nevis tikai šturmē visu laiku, neļaujot vispār atpūsties.
Vārdu sakot - mums viss patika un arī no viesiem pēc kāzām sliktus vārdus nedzirdējām. 

P
Pelīte 24.01.16. 16:56 | Kāzu datums: 12.08.2016

Audrey, mēs arī meklējam kāzu vadītāju, ir vairāki varianti. Bet sakiet, kādas ir aptuvenās izmaksas Dunkem?! 

A
Audrey 25.01.16. 00:59 | Kāzu datums: 31.07.2015

Pelīte, mēs samaksājām 600eur. Taču, mēs ņēmām arī DJ, kurš strādāja kopā ar viņu(jo mums sanāca situācija, kurā steidzami vajadzēja tikt pie jauna mūziķa). Es domāju, ka vajag ar viņu sazināties un parunāt.

L
Ligita111 15.08.16. 15:59

Tikai labas atsauksmes par Raimondu. Mums bija internacionalas kazas un Raimonds brivi runa anglju valoda un nekadi tulki nebija vajadzigi