Kāzu plānošana
Mūzika, vakara vadītāji un mākslinieki
DJ un vakara vadītājs vienā
Sveikas, meitenes. :)
Varbūt kāda var padalīties ar pieredzi un informāciju. Šorīd aktīvi meklējam kāzu vakara vadītāju un DJ vienā. Varbūt ir kāds, ko varētu ieteikt?
Un kā Jums pašām liekas labāk, ja DJ un vadītājs ir viens cilvēks, vai tomēr šos pakalpojumus izvēlēties atsevišķi?
Paldies. :)
Sveika,
Mums bija atsevišķi. Bijām ļoti, ļoti apmierināti gan ar vienu, gan ar otru, jo kāzas bija jautras, piesātinātas un viesu sejās bija prieks. Tad jau fotogrāfu ar videooperatoru arī var aizvietot ar vienu un lai paspēj gan fočēt, gan ar kameru darboties vienlaicīgi, katrs štruments uz katru aci.
Es nudien nespēju iedomāties šo salikumu, katram no viņiem ļoti dažādi pienākumi.
Varbūt pavisam mazās kāzās varētu apvienot?
Kurā pusē taisies svinēties? Ja neatradīsi meklēto, jautā, varu padalīties ar mūsu "darba rūķu" kontaktiem.
Paldies, atradām gan vadītāju, gan DJ. :)
Vienkārši sākumā meklējot, šeit pat ieraudzīju Agri Bušu, pēc atsauksmēs viss likās ļoti labi, diemžēl mūsu datumā viņš bija aizņemts. Taču tagad tā domājot, laikam tiešām nevaru arī pati iedomāties, kā var to visu apvienot, gan pie pults stāvēt, gan visu vadīt.
Labdien,
Man kāzās bija gan mūziki, gan vadītājs. Abi bija super. Tik visi tā iztrakojās aktivitātēs, ka gāja ēst un pīpauzēs, kad mūziki spēlēja. Deju placis bija patukšs. Kad vadītājs nāca, tā visi kā viens bija atpakal. Visiem bija interesanti. Tāpēc nākamreiz es nemtu tikai vadītāju. Man kāzas vadīja Zigmunds Freibergs. Vienkārši super! Tikai tās labākās atminas.
Agris Bušs ir tiešām izcils, saku pēc pieredzes. Par to, ka nevar visu apvienot (stāvēt pi epults un vakaru vadīt) - var, galvenais ir laba plānošana. Es arī esmu šāda tipa DJ, kas var spēlēt ballīti un vadīt pasākumu. Nevajag baidīties no šāda tipa māksliniekiem, vienmēr taču var satikties, aprunāties un tad jau arī mēs varam pastāstīt, kā tas notiek un kā tas ir iespējams.