FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Mūzika, vakara vadītāji un mākslinieki

Mīļās meitenes, jūsu viedoklis!? Kāzu muzikanti

B
BrideToBe 22.02.16. 10:56 | Kāzu datums: 09.08.2016

Sveikas,meitenes! Jautājums ir saistībā ar muzikantu izvēli. Es jau labu laiku nevaru izlemt,kurus mūziķus izvēlēties. Man ir 2 varianti: 1. Lustīgais Blūmīzers-šķiet,viņi varētu būt tiešām lustīgāki un vairāk pielāgoties viesiem.Kā arī,cik lasīju forumā,viņi par papildus samaksu spēlē ilgāk ja nepieciešams. 2. Trešā Brigāde-Viņi piedāvā savu vakara vadītāju,viņi var spēlēt ārpus telpām sagaidīšanā un mičošanā,bet viņi atkal spēlē pēc tāda kā grafika un spēlē tikai līdz 3 naktī laikam. Esmu apjukusi un nezinu,kuru grupu lai izvēlas,tāpēc vēlējos lūgt jūsu pieredzi un atsausmes!

4 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
R
Ragnhild 25.02.16. 23:03

Vismaz manā pieredzē esot kāzās kā viesim ir bijis tā, ka ap 3.00 lielākā daļa jau ir atlūzuši un tikai daži izturīgākie vēl ballē un neguļ vai patiesībā ap to laiku jau bieži vairāk notiek runāšanās un mierīgākas aktivitātes nekā danči. Tāpēc, manuprāt tas laika ierobežojums līdz 3 nav nekas traģisks. Pēc tam jau var uzlikt kādu spotify vai gatavu mūzikas listi un turpināt ballēt pie tās, ja tā gribas. Ja jums uzstādīts lielais ekrāns bilžu demonstrēšanai, tad var pat likt youtube video, kas ap to laiku ballē mēdz izvērsties visai jautrā padarīšanā.
Pie blumīzera ir dancots ballēs, nu blumizers kā jau blumīzers. Vārds runā pats par sevi! :)

DJ Vilnis 24.03.16. 10:00

Lustīgais blūmīzers ir ar savu odziņu, kāzās, kur esmu bijis (4 ar viņu piedalīšanos), viņi nekad nav likuši vilties. Ļoti aktīvi strādā ar viesiem! Tiešām iesaku! Par trešo brigādi nemācēšu komentēt.
Par to youtube vai spotify - tas strādā tikai tad, ja ir viesu namā aparatūra, pie kā var pieslēgt, un, jebkurā gadījumā, tas viss ir jāuzrauga kādam, savādāk kompis apliets un visas no tā izrietošās seka :) Jo tā arī ir - visi jau ir labi uzsiluši un bieži vien kordinācija klibo :D

B
BrideToBe 24.03.16. 19:51 | Kāzu datums: 09.08.2016

Paldies par komentaaru, sasmeejos! :)

DJ Vilnis 24.03.16. 22:45

Lūdzu, lūdzu :) Prieks, ka garastāvokli uzlaboju :P