FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Mūzika, vakara vadītāji un mākslinieki

Kliente neatbild!

Richy_Rich 12.07.16. 21:17

Labvakar!
Esmu nonācis interesantā situācijā. Mani it kā nolīga kā dīdžeju uz kāzām 30. jūlijā Siguldas pusē. Tas bija 4. Jūlijā. Es klientei aizrakstīju e-pastu, ko viņa vēlējās zināt, kas bija 5. jūlijā un kopš tās dienas nav pilnīgi nekādas atbildes. Centos ar viņu sazināties e-pastā, gan telefoniski, bet bez jebkādiem rezultātiem. Vienkārši datums tuvojas un nezinu, ko iesākt. Varbūt vēl kādam ir bijusi darīšana ar klienti, kura sevi dēvē par Kristina Simona? 

1 komentārs
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
DJ Vilnis 15.07.16. 11:52

Tak neķer kreņķi, Laika vēl daudz. Varbūt ceļojumā, varbūt kaut kas cits noticis. Ja viņa savas vēlmes nodefinēja, ja apstiprināja, ka ņem Tevi kā DJ, tad dzīvo mierīgi un ierodies norunātajā laikā un vietā. Piezvani 28. jūlijā, ja satraucies, ka kaut kas nebūs kā vajag. Man arī ir bijuši visādi klienti, bet, ja ir bijusi vieošanās vai līgums, ka viss notiek, tad nekad nav bijis tā, ka nenotiek. Vienreiz gan bija gadījums, ka 3 dienas pirms pasākuma visu atcēla, bet tur bija nopietni apstākļi.