FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Mūzika, vakara vadītāji un mākslinieki

Grupa HONO

m
minka.precos 18.08.16. 15:32 | Kāzu datums: 29.07.2016

Sveiki!

Apprecējos pirms nepilna mēneša un vēl dzīvojot tās dienas emocijās, vēlējos padalīties par grupu HONO, jo komentāri par viņiem ir ļoti maz, un būtībā, es pati puišus rezervēju, tā teikt, uz dullo, bez atsauksmēm un citu viedokļiem.

Un nevienu brīdi nenožēloju savu izvēli. Puiši bija lieliski. Ne tikai labi dziedāja un lieliski izskatījās, bet arī paši novadīja pāris spēles. Dziedāja gan latviski, gan angliski. Ļoti operatīvi spēja pielāgoties viesiem un redzot, ka visi grib vienkārši iztrakoties, spēlēja ne tikai Kid Rock, Pharell, bet arī mūžam pieprasītos Dzeltenos aizkarus. Ģitāras un saksofona solo iznācieni bija vienkārši ģeniāli! Nemaz nerunājot par vakara noslēdzošo Pilsētā, kurā piedzimst vējš, kur pat man, saskrējās asaras no skaistā dziedājuma.

Bija ļoti patīkami, kad puiši mūs uzrunāja vārdos, nevis atsaucās tikai kā - jaunais pāris. Radās sajūta, ka viņi bija tikpat ļoti iekšā mūsu kāzu ballītē, cik mēs paši!

Un vakara lielākais pārsteigums - draudzene mums veltīja Intara Busuļa dziesmu Miglas Rīts, kuru puiši bija speciāli iemācījušies, lai varētu piespēlēt! 

Paldies grupai! :)

2 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
M
Martiņa 19.09.17. 15:30 | Kāzu datums: 08.09.2017

Arī es iesaku grupu Hono - super! Patika mums, patika arī viesiem, jo saņēmām labas atsauksmes un jautājumus - kas tā bija par grupu?! Spēlē gan vecos labos gabalus, gan populāru ārzemju mūziku! Puiši malači!

Z
ZZZZ 06.10.18. 23:29

Mūsu kāzās arī spēlēja grupa HONO. Bija baigi forši, ātri un viegli komunicēt, puiši pielāgojās vakara izmaiņām, jo viss jau kā parasti ievilkās un nenotika pēc plānotā laika. Nodejojāmies kārtīgi, viesiem ļoti patika. Kopā ar viesiem arī nodziedāja mičošanas dziesmu. Puiši ļoti atbildīgi, ļoti pozitīvi arī, ka viņi paši lika mūziku, ko spēlēt starplaikos. Puiši varēja sarunāties arī angļu valodā, kas mums bija noderīgi ;) Recommend!