Kāzu plānošana
Mūzika, vakara vadītāji un mākslinieki
Dj vai muzikanti vai gan gan
Sveiki!
Kāzu plānošanā esam nonākuši līdz muzikālajam noformējumam. Skatos, ir kāzu DJ un kāzu muzikanti..un nevaru saprast, ko labāk? Vai varbūt abus vajag? Muzikanti, cik zinu spēlē noteiktu laiku un viss, bet dj tik ilgi, cik prasīsim.. bet it kā gribētos dzīvo mūziku. Tad nu nesaprotu, kas būtu labākais variants, gan naudas izteiksmē, gan kvalitātē. Ir dzirdēts, ka labs dj var būt labāks par muzikantiem.. kāda pieredze? Ko variet ieteikt? Vai vajag abus? Vai tikai muzikantus? Vai tikai dj?
Sveika!
Manuprāt, daudz, kas ir arī atkarīgs no vakara vadītāja, jo neveiksmīgs vakara vadītājs var izbojāt daudz ko. Bet es kā neitrāls dīdžejs domāju, ka dj + vakara vadītājs tā ir ļoti liela māksla tos savienot kopā. Jā, piekritīšu variantam, ka dzīvā mūzika ir ļoti laba lieta, bet, manuprāt, ir viens liels BET. Ne jau visu laiku muzikanti dziedās un arī vairums tikai līdz norunātajam laikam un tāpēc būtu jāpadomā, ko varētu darīt starpbrīžos kamēr muzikanti atpūšas un arī pēc tam, tad, kad dzīvā mūzika ir beigusies.
Mums būs gan muzikanti, gan dj/vakara vadītājs.
Grupa mums būs Sarīkojumu ansambils https://www.youtube.com/watch?v=joZ2-49-Gzk un dj/vakara vadītājs - Agris Bušs.
Mēs ar līgavaini bijām uz grupas mēģinājumu - vienkārši lieliski!!!
Agra vadītās kāzās esmu bijusi kā viesis. Nākošgan arī paši sev viņu uziaicnājām, jo grupu ņemama tikai uz 3 setiem pa 40 minūtēm. Starplaikos viņš vadīs atrakcijas un pēctam pie dj pults dancinās viesus līdz rītam :)
Mums pagaidām ir norezervēti mūziķi, bet sākam domāt, ka laikam jāņem arī Dj, jo palīdz novadīt arī kādas aktivitātes viesiem un spēlē pirms un pēc mūziķiem.
Mums bija gan, gan. Muzikanti ir tikai uz konkrētu laiku un lai pārējo laiku nav klusums, vai kādam no viesiem jāuzņemas DJ darbs, iesaku paņemt arī Dj.
Jāpiekrīt Richy_Rich par to Muzikantu un DJ kombinācijau. Ko varu piebilst no savas puses, vēlams izvērtēt, kāda kāzās būs publika... Biju kā DJ kāzās, kur viesi bija tikai vecāki un vecvecāki, krustvecāki utt... Īsāk sakot, viesu vidējais vecums 50 gadi... Protams, skatoties pēc situācijas labs DJ piemeklēs attiecīgu mūziku, arī es to izdarīju un visi bija sajūsmā, BET, man pašam bija sajūta, ka labāk būtu iederējies kāds klasisks ansamblis...