FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Mūzika, vakara vadītāji un mākslinieki

Vakara vadītājs Ēriks Rūsis

E
Eidzha 16.05.17. 12:56 | Kāzu datums: 02.10.2020

Sveicinātas! Fecebook grupā Viss kāzām ļoti aktīvi tiek ieteikts vakara vadītājs Ēriks Rūsis, taču nekur vairāk par šo kungu atrast neko nevaru - ne bildes no pasākumiem, ne atsauksmes. Vai kādai ir bijusi sadarbība ar šo vadītāju un ja ir, tad kāda pieredze?

5 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
V
Vijucis 30.05.17. 14:40

Sveika!

Varbūt tā bija tikai sakritība, bet gan mūsu kāzās, gan paziņām, tuvojoties kāzām, viņam bija daudz dažādu problēmu un atrunu, kāpēc kaut kas tiek neizdarīts laikā, aizmirsts, saputrots. Nekas nebija ļoti traģiski un beigās viss tika izdarīts, bet palika neprofesionalitātes un rūgtuma piegarša. Ne iesaku, ne neiesaku. Kā vienmēr - jāskatās pašai.

Ja ir kādi konkrēti jautājumi, droši!

s
skaidbril37 29.01.18. 16:59

Biju kāzās, kurās vakara vadītājs bija Ēriks Rūsis. Noteikti neiesaku. Ļoti neprofesionāli tika novadīts. Facebook viņu iesaka tikai divi cilvēki, cik saprotu, viena ir sieva otra ģimenes draugs.

S
Si Si 31.01.18. 12:26

Es atkal esmu tikai labu dzirdējusi par Ēriku. Arī topā ir 9. Vieta. Bet noteikti, ka dažādas pieredzes tāpat kā dažādi cilvēki un notiku. Iesaku satikties un klātienē un aprunāties. 

s
skaidbril37 02.02.18. 09:12

Ja balso radinieki un draugi, tad, protams, būs labs rezultāts par Ēriku Rūsi. Ja gribat, lai pasākums būt NEIZDEVIES, tad ņemiet Ēriku Rūsi. Saku no personiskās pieredzes

E
Ehz_forshaa 10.02.18. 22:21

Si Si - diemžēl tiem "topiem" īsti nevar ticēt, jo balso - radi, draugi, paziņas... noteikti kādam ir bijusi arī pozitīva pieredze, bet par savu sanāks uzzināt tikai pēc kāzām. Man vadīja kāzas arī viens no TOP augšgalā minētajiem, nu... nebija labi, nepavisam, bet ko nu tur vairs.