Kāzu plānošana
Mūzika, vakara vadītāji un mākslinieki
Nedārgi un forši kāzu vadītāji!
Sveicieni! Palīdzu draudzenei! Meklējam nedārgu kāzu vadītāju! Varbūt kādai ir bijusi pieredze ar foršu vadītāju kas neprasa dikti daudz!! Budžets mums ierobežots!! Paldies meitenes!!!!
Tad uzreiz ir jāvaicā, cik liels budžets tev ir atvēlēts šai pozīcijai?
* Varētu tev ieteikt tad ņemt DJ un vadītāju vienā personā! ;)
pvartina kuru vari ieteikt? :) Man arī nepieciešams!
Nu līdz 200 e domājam!! Var arī būt jauniņais/a kāzu vadīšanā tik jābūt ļoti atraktīviem un zinošiem! Ceru ka kādai ir kāda informācija!! Paldies!!!
Zinu,ka daudziem ir labas atsauksmes par Agri Bušu arī draugiem kāzas vadīja, bet šķiet,ka viņam honorārs ap kādiem 400eur varētu būt. Bet priekš personas 2in1 tas ir ļooti maz.
Mums bija Dj un vadītājs atsevišķi. Dj honorārs bija ap 200eur, vadītājs gan vairāk, jo bija aktieris zināms, bet viņa pakalpojumus man uzdāvināja mamma, tāpēc arī īsti nav korekti! :)
Dj gan iesaku no visas sirds - Jānis Fabriks! :)
Par Agri Bušu zinu.. Bija dj manās kāzās pagājušo Augustu!! Forši novadīja! Bet es mēģinu atrast draudzenei mazliet lētāku iespēju!!!
Ingina 9, es nezinu, vai iespējams šobrīd par tavu budžeta summu atrast DJ vai vadītāju - ļoti šaubos.Noteikti zinu, ka vēl gadus 5 atpakaļ varēja atrast, bet tagad?
Esmu lasījusi, ka te augstāk minēto cilvēku honorārs ir stipri virs 400 eiro.
Mums bija ļoti forši muzikanti un vadītāja, it kā ne pārāk dārgi, bet konkrēti cik prasīja, nezinu, jo mums tos uzsauca vecāki un nestāsta, cik izmaksāja. Es pieļauju varbūtību, ka pa 200 eirikiem diez vai mamma būtu uzticējusi kādam vadīt un muzicēt mūsu kāzās, jo kāzas bija samērā lielas un laika ziņā - samērā ilgs pasākums.
laiminja_!! Es arī tā padomāju jo cik skatījos tad visi ir sākot no 350 un uz augšu!!! Cerēju ka varbūt kāds/A kas tikai sākuši šajā lauciņā debitēt neprasīs daudz.. Bet arī tādu nav!! Bet paldies par informāciju!!!
ingina9
vēl pirms pāris gadiem vairākus vadītājus varēja sarunāt pa 200 eur, tāpēc iesaku nepadoties un turpināt meklēt. Iesaku apskatīt arī FB, tur parasti daudzi "jauniņie" uzrodas.