Kāzu plānošana
Mūzika, vakara vadītāji un mākslinieki
Honorārs vakara vadītājam
Sveikas meitenes!
Lai arī līdz lielajai dienai vēl ir kāds laiciņš (2018. gada maijs), gribās visu norezervēt laicīgi, lai nebūtu pēdējā brīža atteikumi no mūziķiem, viesu namiem utt.
Tā nu esmu nonākusi līdz vakara vadītāja izvēlei... Atsauksmes par vadītājiem ir pārlasītas gana daudz, bet vienmēr atduros pret naudiņām, cik šie vakara vadītāji prasa. Esmu aizrakstījusi jau 5 vakara vadītājiem un visi prasa 700 - 1200 eur par vakaru. Un nē, es neesmu uzrunājusi Renāru Zeltiņu vai Valteru Krauzi vai citas slavenības.
Vai kāda mani var apgaismot - vai tiešām šādi vakara vadītāji maksā un neko lētāku, bet arī kvalitatīvu, atrast nevar? :(
Līgava Annija...
Edgars Žukovskis. Ļoti atraktīvs, draudzīgs vakara vadītājs.
Un neprasa ļoti lielu naudu.
Sveika,
Mūsu kāzas vadīs Sanita Larkina.Ļoti labas atsauksmes un honorāra summa ļoti laba ,400eur.
Sazinies ar DJ Agris Bušs.
Tiešām demokrātiski
Sveika Eidzha! Esmu kāzu vadītājs Edgars Žukovskis! :) Esmu ievērojami lētāks kā tavi iepriekšējie pretendenti un superīgs nu dien! :) Meklē mani FB, lau parunātos vairāk!
Veiksmīgi.
Sveika! Mana kāzu vadītāja uz divām (!) dienām maksās 450 eiro + ceļa nauda. Esam jau tagad iemaksājuši depozītā 50 eiro.
Eidzha - noteikti ir iespējams atrast zem 700, te jau daži tika minēti. Pa 700 eur jau varētu būt vakara vadītājs kopā ar muzikantiem vai DJ.
Sveika, Annija!
Ļoti labi kāzu vadītāji un ar pieredzi ir Anda un Jānis no AJ Events. Tur nebūs kosmiskas cenas un viņi mums ne tikai novadīja, bet arī palīdzēja noorganizēt daudzas lietas, kuras pašiem, pat neienāk prātā visā tajā karstumā.
Viņiem ir lapa feisbukā /pasakumiLV
Manai draudzenei Elīnai, kāzas vadīja Anda un Jānis. Varu paprasīt viņu tel.nr. Viņi abi arī bija tādi moderni un mūsdienīgi, priekš nepopulāriem vadītājiem arī ļoti profesionāli. Ja Jānis visu publisku spēja iekustināt ar savu enerģiju un pozitivismu, tad Anda bija ļoti zinoša visās tradīcijās utt. Labs tandēms :)