Kāzu plānošana
Mūzika, vakara vadītāji un mākslinieki
mūziķis vai grupa?
Sveiki!
Kā jums liekas vai kāzās pietiek ar vienu mūziķi, kas spēlē sintazatoru un dzied vai arī labāk ņemt grupu ar citiem instrumentiem?
Draugi ieteica Aldi Grandānu, tomēr viņš uzstājās viens vai dažreiz ar kompanjonu, kas spēlē saksofonu. Cenas draudzīgas un sarunā pa telefonu ļoti iepatikās, diemžēl mani uztrauc fakts, vai viens sintazators izveidos vēlamo atmosfēru.
Kā otra doma ir grupa Zelta kniede/golden rivet (grupā četri dalībnieki). Cenas draudzīgas un paklausoties ierakstus liekas labi, tomēr par šiem mūziķiem atsauksmes nevaru atrast, jo kāzās spēlē pirmo gadu.
Lūdzu padalieties ar pieredzi! :)
Arī viens mūziķis var radīt, uzburt 'joti labu muzikālu pavadījumu dejām u.c. aktivitātēm. uz sintizatora var ierakstīt da jebko.pat saksofona skaņas.
Man kāzās spēlēja Brāļi Puncuļi no Rēzeknes. Dzied gan latviešu, gan angļu valodā. Viņi kopā bija trīs (likās, ka 2 brāļi un tētis), ļoti forši un atraktīvi, tikpat kā viesi :) Visiem tik ļoti patika, ka viesi pat ieteica draugiem un prasīja kontaktus. Turklāt viņi nav strikti uz konkrētu stundu skaitu - spēlē kamēr ballīte notiek, kaut līdz rītam, cena tāpēc neaug.
Ko noteikti neieteiktu - Lustīgais Blūmīzers... Šos redzējām draugu kāzās, mūzika bija laba, bet solists arī vadīja vakaru un spēles - jēli joki, rupji apceļ viesus pārējo jautrības labā. Nevarēja saprast vai viņi ir pa daudz iedzēruši, vai viņiem tas stils tāds. Gaumes lieta, protams ;)
Es, peronīgi, priekšroku dodu grupai. Esmu bijusi gan kāzās, kur ir grupa, gan kāzās, kur ir viens muzikants vai DJ. Teikšu kā ir- vairāki instrumenti ir daudz labāk nekā viens! Taisnība jau ir, ka mūsdienā arī noviena instrumenta var izdabūt visas iespējamās skaņas, taču vai tas dod vajadzīgo noskaņu? Ne priekš manis. Tehnoloģijas tomēr nav emocionālas. Kā arī iesaku nemeklēt zināmākos vai pieredzējušākos mūziķus. Tas tikai palielina cenu! Es nesen biju kāzās, kurās spēlēja grupa Simply Charm! Dziesmas gan latviski, gan angliski. Man ļoti patika! Kā arī cena adekvāta! Malači puiši. Grupas info un video var atrast arī Facebook- facebook.com/SimplyCharm9/?fref=ts