FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Mūzika, vakara vadītāji un mākslinieki

Kāzu vadītājs.

A
Agy8 24.09.18. 03:47

Sveiki! Varbūt kāds redzējis darbībā kāzu vadītāju Kasparu Breidaku? Ļoti vēlētos dzirdēt reālas atsauksmes par šo vadītāju, jo internetā atrodamā informācija ir daudzsološa, taču gribētos vairāk balstīties uz reālām atsauksmēm no cilvēkiem, kuri redzējuši šo vadītāju darbībā.

3 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
S
Sannii 27.09.18. 09:22 | Kāzu datums: 04.05.2019

Pievienojos jautājumam. Ļoti vēlētos dzirdēt reālas atsauksmes! Šobrīd tieši cenšamies izlemt par labu kādam no mūsu variantiem.

K
Kaķis 29.09.18. 21:44

Nemācēšu teikt par Kasparu Breidaku, bet  Spiediens menedžere sasolīja, ka Jānis Kozlovskis uzspridzinās ballīti, būs jautri un ar odzińu,  bet nekā no solītā nebija. Bijām łoti vīlušies

R
ReMa 18.10.18. 11:34 | Kāzu datums: 09.12.2017

Esmu bijusi Kaspara Breidaka vadītajā Ziemassvētku ballē, man patika, jo mūsu humora izjūtas sakrīt.. Bet lielai daļai neizraisīja nekādas emocijas. Ja godīgi, es nesapratu, kāpēc tā! Viņš ir ļoti erudīts, gudrs, atraktīvs, smaidīgs +profesionāls!!! es noteikti viņu ņemtu, ja varētu atļauties! :)