Kāzu plānošana
Mūzika, vakara vadītāji un mākslinieki
Kāzu vadītājs ar labu humora izjūtu!
Sveikas, līgavas :)
Meklēju kāzu vadītāju, kas spētu turēt līdzi jaunā pāra un viesu humora izjūtai. Esam jauns, atraktīvs pāris. Labs humors mums ļoti svarīgs un mūs raksturojošs, tādēļ kāzu vadītāju nevaram iedomāties tādu, kas netur līdzi, jo,zinot mūs, ekspektācijas no viesiem būs augstas!
Esam apvaicājušies cenas pāris improvizatoriem.. 750 eur un uz augšu.. Diemžēl tādā cenā nevaram ielīst! Budžets vadītājam ir max 600 eur.
Vai varat palīdzēt ar ieteikumiem par kādu jaunu, atraktīvu spīdekli?
Gaidīšu komentārus!
Mums ir sarunāts Improvizācijas teātra aktieris Viesturs Vizulis. Zem 600 eiro.... Pagaidām mums ir bijis viens randiņš, bet viņš man jau patika tieši sava humora dēļ. Nav parasti truli joki, bet gan gaumīgs humors, un uz šo brīdi man patika viņa idejas attiecībā uz mūsu kāzām. Redzēs, kā būs tālāk...?
Sveika!
Noteikti iesaku Agri Bušu.
Viņš ir dj&vakara vadītājs vienā personā. Kad biju kāzās kā vedējmāte viņš ļoti daudz mums palīdzēja plānošanā utt. Kā arī nākamgad paši precēsimies un bez viņa nemaz nevarētu iedomāties savas kāzas :D
Pat datumu pielāgojām viņam, jo mums vēlamajā mēnesī augustā viņam tik daži datumi bija brīvi.
Iesaku Kasparu Pudniku! Atraktīvs, ar labu humoru un piedevām vēl pats spēlē dažādus mūzikas instrumentus. Man ļoti patika kā mums novadīja kāzu vakaru.
Iesaku Viesturu Vizuli - tiešām labs humors, jautras kāzas garantētas. Saplūst ar viesiem, neizlec. Biju daudzenes kāzās, viss ļoti patika.
Par A. Bušu gan neesmu tik lielā starā + ka viņa vadītās aktivitātes kāzās atkārtojas, pat secība. Līdz ar to var gadīties, ka viesiem vnk ir garlaicīgi, jo zina, ko teiks, kas būs utt.
Noteikti iesaku Kasparu Radziņu! Viņš ir divi vienā: Gan lielisks vakara vadītājs gan superīgs Dj ar savu tehniku! Viņš vadīja mūsu kāzas, bija neredzētas spēles, jautras izdarības visu kāzu laiku! Beigās visi aizgājām gulēt tikai ap 6 rītā ar sāpošām kājām un izsmējušies ļoti labi pavadījuši laiku. Vēl joprojam atceramies fantastiskās kāzas! Patika gan mums ar sieviņu, gan viesiem! Viennozīmīgi iesaku Kasparu! Atrast viņa kontaktus var tepat portālā - Kaspars Radziņš.
Es arī par Agri Bušu, viņš, tiešām ir LIELIKS!
Iesaku vakara vadītājus Anda un Jānis no AJ Events. Feisbukā ir atrodami. Zinot, cik Latvija ir maza nācās būt pat divās kāzās Kandavā un Valmieras pusē, kur viņi darbojās un apbrīnojami vērot ar kādu enerģiju viņi darbojās, tajā pat laikā neuzbāzīgi un ar nereālu humora devu. Par cenām man grūti teikt, bet, cik nopratu jaunais pāris bija priecīgs par darījumu.