Kāzu plānošana
Mūzika, vakara vadītāji un mākslinieki
Mūzika
Sveiki. Vēlos jautāt pēc Jūsu pieredzes tieši par to, kādu mūziku izvēlējāties -tie bija kāzu muzikanti vai izvēlējāties kāzu DJ? Ja izvēle krita par labu DJ vai playlisti taisīja viņš pats vai to darījāt pašas? Kā arī kādu mūziku izvēlējāties?
Mana situācija ir tāda - esam izlēmuši par labu DJ, bet playlisti es taisīšu pati, jo ar mani ir grūti. Tāpēc arī jautājums par to kādu mūziku izvēlējāties -tādu, kas patīk Jums pašiem vai, lai ir tīkama viesiem? Tuvākās draudzenes, kas palīdz ar plānošanu un idejām, saka, ka jābūt latviešu mūzikai, lai viesiem patiktu utt. Bet man no 100 latviešu dziesmām, varbūt, tikai 3 liekas ciešamas. Galīgi negribas visu vakaru sēdēt ar skābu ģīmi tikai tāpēc, lai izpatiktu viesiem. Protams, meklēšu zelta vidus ceļu, lai ir labi gan mums, gan viesiem, taču vēlos dzirdēt arī citu līgavu viedokļus. Jau iepriekš paldies :)
Ja taisīsi tikai no tās mūzikas kas tev patīk, lai nesanāk tā, ka viesi garlaikosies vai sēdēs ar skābu ģīmi. Es mūziku sagatavot uzticētu DJ, bet pirms tam norunātu cik % jābūt laviešu mūzikai un cik % ārzemju. Tai pat laikā DJ skatās, kas iet pie sirds dejotājiem un kādu mūziku kurā laikā likt. Vai esi pārliecināta, ka tava izvēle būs laba? Izskatās, ka diez vai.
Manuprāt, arī Tu pati nebūsi laimīga, ja viesiem nebūs jautri :) Vismaz man gribas, lai arī viesiem šī diena atmiņā paliek kā skaists, foršs notikums. Mums arī būs DJ, visu playlistu viņam netaisīsim, bet atsūtīsim dziesmas, kuras noteikti gribam dzirdēt (lai to izdarītu, vairākiem draugiem aizsūtīju uzdevumu - uzrakstiet dziesmas, kuras jūs gribētu dzirdēt kāzās) un dziesmas, kuras noteikti nevēlamies! Tādā veidā gan mums būs labi, gan viesiem, jo tiks ņemts vērā arī viņu viedoklis.