Kāzu plānošana
Mūzika, vakara vadītāji un mākslinieki
Kāzu vadītāji
Varbuut kaads zin Siguldaa kaadu paari, vai vienu vilveeku kursh vada kaazas?
Neesmu gan Siguldā,bet kāzas rīkoju pa visu Latviju,ja ir interese-raksti:)
Es biju kaazaas, kur taas organizeeja superiiga kaazu vadiitaaja Dace. Iisti neatceros vinjas meilu, bet varbuut, ka bija shaadas - haase@inbox.lv
Pameegjini, uzraksti - ja adrese ir pareiza :), buusi tikai ieguveejs. Man jau nu ljoti patika kaa vinja bija visu noorganizeejusi.
Delfi forumaa biju maniijusi vinju - svaiga foruma teema! :wink:
man draudzenei tikko bij kaazas, vinjai arii bija kazu vadiitaaja, prasija 200ls,- 100ls par darbu, 100ls par materialiem!!!
esot bijusi ljoti jauka un atraktiiva, vedeejiem vispar nav bijis nekas jaadara!!!
es personiigi negribu kaazu vadiitaaju, mums buus ljoti jauki vedeeji, un esmu parliecinaata, ka kaazas buus izdevushaas!!!! :wink:
Es pievienojos Mincei. Mums ar' būs visforšākie vedēji un jauki, izpalīdzīgi draugi visapkārt. Domāju, ka kāzām ir jābūt feinām! To taču palīdzēs organizēt un vadīt tuvu stāvoši cilvēki, kas mūs zin un pazīst un viņi to darīs no sirds nevis tā - darba pēc...
kazu vaditajs nav slikts tikai tapec, ka dara to ka savu maizes darbu. Tas lauj vedejiem pasiem ari kazas baudit nevis tikai bizot apkart.
Laura25-Neviens nesaka ka kaazu vadiitaaji ir slikti!!! :evil:
es izsaku savu viedokli, ka savaas kaazaas nekaadus vadiitajus negribu!!!!!!!!!!!! :evil:
un atvaino mani, vedeeji prieksh tam arii ir, lai savu dienu veltiitu mums, un ruupeetos lai shii diena mums buutu izdevusies!!!!gan jau mees maaceesim pateikties par to!!!
varbuut tavi vedeeji "bizoja" "bez atelpas"!!! :evil:
muusu vedeeji izbaudiis sho dienu kopaa ar mums!!!!!!!
Mums bija gan vedeji, gan vakara vaditajs. Vini nebizoja apkart - tas ir atsauksmes, ko esam dzirdejusi no citiem cilvekiem, kas ir bijusi vedeji kadas kazas.
Nezinu vai pati to veletos darit, jo gadas , ka kadam kaut kas netiek pa pratam izdarits, tad jau asaras tik iet vala.
Man nav isti skaidrs, ka tu doma, ka vedeji vares baudit dienu, ja viniem visu laiku bus jauzmana jusu labsajuta un ari lai viesiem viss butu ok?
Labi, ja kazas ir mazas - uz padsmit cilvekiem, bet ja runa ir par vairakiem desmitiem cilveku? Mums bija pari pa 55 cilvekiem, tapec ari nemam vakara vaditaju, lai butu kas viesus izklaide, bet vedeji bija vairak ar mums saistiti.
Tiko biju vedējmāte kāzās kur bija tikai 6 cilvēki ticiet man gan gatavojoties kāzām, gan kāzu dienā noņēmos kā traka :roll:
Gribējās lai jaunaispāris varētu izbaudīt šo dienu!!!!!!!!
Savās kāzās noteikti aicināšu palīgos arī vakara vadītāju jo plānojās kādi 50-60 cilvēki. Žēl man būtu savus vedējus tā mocīt :lol:
viedoklji atshkjiraas, tas nu ir skaidrs!!!!!
mums viesi buus arii 50-60, vedeeji mums ir ljoti tuvi cilveeki!!!!!!!
peliite&minka, mees piemeeram paliidzam vedeejiem visu sadomaat un izplaanot, neuzskatu, ka tas ir jaadara tikai vinjiem, arii radi un draugi paliidzees!!!
viss, katram ir savs viedoklis un pie taa arii paliksim, es uzskatu ka manas kaazas buus superiigi izdevushaas un miiljas, jo tur nebuus neviena svesha cilveeka tikai muusu miiljie!!!
Pievienojos meitenēm, kas ir par vakara vadītāju.
Pati tikko ar savu otro pusīti bijām kā vedēji. Un, pateikšu godīgi, tas bija šausīgi. Par kāzām uzzinājām tikai mēnesi pirms kāzām. Sākumā bija domāts, ka tikai sarakstīsies un mazā jauniešu lokā ar pikniku nosvinēs (6-8 cilvēki), tad plāni mainījās- būs svinības un ar radiem (15 gados vecāki cilvēki+un 3 jaunieši), vēlāk vēl mainījās (pievienojās vēl 6 jaunieši), izmainījās viesu sastāvs un vecums.
Tā nu sanāca, ka mēnesi lasījām, domājām un dzīvojām tikai tām kāzām, nepārspīlējot- darbā, transpotrā, mājās, dienā, naktī...
Ļoti centāmies, pat sastridējamies ar manu otro pusīti! Gāja smagi, gan gatavošanās, gan kāzās. Draugu kāzas vispār neizbaudījām, dzērām bērnu šampanieti (ne pārāk garšīgu, bet nav pienmts tostu teikt ar tukšu glazi un visi viesi grib ar Tevi saskandināt), no galda gandrīiz neko neizbaudījām, visu laiku vai nu vadījām konkursus, vai gatavojāmies nakamajam, vai vaktējām līgavu lai nezog, jo to darīja, katru brīdi, kad uzgriezām muguru. Līdz ar to brīzos, kad nebija konkursu vai jāsaka tosts, jakontrolē mūzika, izpildījām visādus pieprasījumus no viesiem, lai atgrieztu līgavu.
Un vēl tagad reizēm jūtam aizvainojumu no draugiem, ka kāzas nebija ideālas un draugi pat Paldies nepateica. Pateikšu godīgi, tas ir sāpīgi, jo darījām daudz vairāk par jauno pāri...
Ļoti smagi, pēc kāzām iekritām gultā un nolēmām, ka uz neko tādu nekad vairs neparakstīsiemies.
Tagad pašiem būs kāzas, un 100 punkti zinām, ka būs vakara vadītāja/ vadītājs. ļoti mīlam, savus draugus un lieciniekus un neko tādu viņiem nenovēlam, labāk samaksāt tos 150 Ls un visiem izbaudīt svētkus!!! Kaut arī vedēji piedāvā noorganizēt, tagad, zinot, ko tas nozimē, domājam vieņiem uzticēt pastaisgu un "maļčišņiku", "devišņiku". Bet kāzas gribam, lai viņi izbauda ar mums.
Cita runa, ir ja kāzas ir ļoti mazas vai visi viesi jau ir pazīstami un viņiem ir jautri arī bez konkursiem, tad tiešām nevajag vakara vadītāju. Visi kopā organizē un ir ok!
Starp citu būšu priecīga, ja kāds ieteiks labu vakara vadītāju, kas kāzas vada krievu valodā, bet saprot un runā arī latviešu valodā vajadzības gadījumā.