Kāzu plānošana
Mūzika, vakara vadītāji un mākslinieki
Kāzu muzikanti?
Vai kāda var ieteikt labus,atraktīvus kāzu muzikantus?!
Kas spēlē gan vecos labos :wink: (R.Pauls, I.Kalniņš)gan kaut ko jaunāku ar.
Esmu dzirdējusi ļoti labas atsauksmes par ""Griežiem" :D
P.S. Kādās cenās vispār ir kāzu muzikanti?
Vai tiešām nevienam vairs kāzās nav muzikanti????? :roll: :shock:
Mums vajadzeeja maksaat tikai 80Ls! Pashiem un viesiem ljoti patika vinju dziedaataas dziesmas, balsis...
P.S. Kaazas tika svineetas Latgalee.
par viņiem forumos ir daudz runāts. Īsumā - vgandrīz visiem ir Pauls, Griezīte un populārāks kalbasņiks. Cenas no Ls 50 līdz bezgalībai. Vidēji, par labu mūziku no Ls200, par labu garastāvokli - no Ls50, ja pašam muziķim ir labs garastāvoklis.
Jā, bet varbūt kāda var ieteikt kādus muzikantus?????????
Kaadaa apkaimee tiks svineetas kaazas un kaadaa raadiusaa vajadzeetu ieteikt muzikantus?
Kāzas tiks svinētas Vidzemē, attiecīgi muzikanti arī varētu būt no Vidzemes :D
Taadaa gadiijumaa nevaru paliidzeet! :roll:
"Vidzemnieki" - šlāgera un kantrī izpildītāji ar sievietes vokālu. Prasa daudz un spēlē sūdīgi.
un kapec tad vinus seit piemini, ja galu gala nav labi?
Zinu pāris muzikantus Vidzemes pusītē ja vēlies vari man atrakstīt uz mailiņu aizsūtīšu telefonus :D bet cena ir ap 200Ls tā esot normāla cena labiem muzikantiem...varbūt jau arī var sarunāt kaut ko mazliet lētāku :lol:
a kāds zin kādus muzikantus no Latghales- tiešāk no Jēkabpils?
:) parasti Jēkabpili jau nepieskaita pie Latgales :) Latgales pusē zinu muzikantus, tikai nezinu cik viņi gatavi tālu braukt un koncertēt :) un muzikanti šobrīd prasa Latgales pusē sākot no 180 ls un cik esmu apzvanījusi, griesti bija 250 ls. ja vajag varu iedod telefoninus :)
zini jēkabpils atrodas tisi pavidu zemgalei un latgalei viena puse ir latgale :) nu atsuti man ludzu uz emailu lanushka@inbox.lv tos numurinus pameginasu paznavit uzzinat
lanushka, aizsutiju Tev meilinu :) ceru ka noderes kaut kas :)
ja saņēmu liels paldies :wink:
vai kādam kāzās ir spēlējusi grupa Brālīši? it kā rezervēju, bet tomēr gribas zināt klientu pieredzi! viņi paši teica, ka spēlējot viskautko!
miledija, man ari spēles grupa "brāliši", kad meklēju man tieši ieteica viņsu ka ļoti labsu kāzu muzikantus.. bet ja kadam ir atsauksmes par kazam es ar labprat uzzinatu :0
kurā datuma tev ir kāzas , Milēdij???
Man arī 07.07. ir aizrunāta šī grupa. Mums jau paprasīja iemaksāt avansu!
Kurā pusē jums interesē muzikanti? Ļoti rekomendēju tos, kas bija mūsu kāzās Siguldā. Arī viesi teica atzinīgus vārdus.
ui, esmu nogurusi meklēt, it sevišķi ja īsti nezini kur!
gribās atrast max ar 3 cilv (bungas, ģitāra u.c.), Rīgas raj., bet nevaru neko labu atrast?
varbūt kāda man varētu ieteik kādu labu kāzu muzikantiņu?! :)