FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Mūzika, vakara vadītāji un mākslinieki

Kāzu muzikanti?

o
oldforumuser 10.07.06. 13:48

Vai kāda var ieteikt labus,atraktīvus kāzu muzikantus?!
Kas spēlē gan vecos labos :wink: (R.Pauls, I.Kalniņš)gan kaut ko jaunāku ar.
Esmu dzirdējusi ļoti labas atsauksmes par ""Griežiem" :D
P.S. Kādās cenās vispār ir kāzu muzikanti?

20 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
Kikis 24.07.07. 20:07 | Kāzu datums: 26.07.2007

tev loti vajag zinu 2 kas spele kazas un ir no Ventspils rit noskaidrosu tel nr un aizsutisu tev ok

un maksa 200Ls pa vakaru

kikuce 24.07.07. 20:03 | Kāzu datums: 25.08.2007

Varbūt kāds zina Kurzemē labus ne pārāk dārgus muzikantus?Vēlams no Ventspils un Ventspils rajona...

L
Līga 22.07.07. 16:09

Es biju tikko kazas, kur speja Griezi - vinji bi divataa - sincha+gitara. Speleja baigi labi, tikai bija del gadliem ielikti neizdeviga vietaa un faktiski brizjiem nevarea redzet vai vinjiem ir japiespele, vai tieshi jaklusee. Bet nu tur neko darit nevareja - ja nu vienigi sakumaa vairak padomat, varbut atrodot izdevigaku galdu atrashanas un vinju atrashanas vietu.
Speleja vinji gan shlagerus, gan roka gabalinjus, gan uzrava viena bridi vienu pasaules roklegendu instrumentalo gabalu, ko nemaz nav viegli skaisti nospelet.. Pie tam biju par vinjiem domajusi, ka vinji tik shlagerishus rauj valjaa;)
Patikamakas lietas par vinjiem - speleja labi, pauzes bij maz un atpusties jau galu galaa vajag, est vispar - biju skokaa, ka virieshu cilveki var tik maz est - kaut ko iebakstijas un aizgaja spelet. Es pat edu daudz vairak...Ka tai viena reizee pie galda pieseda, ta vairak netiku vinjus tur redzejusi...Ne glazi alko ar nedzera. Nu es gan ar darba laika nedzertu. Bet cik esmu redzejusi - citu kadu grakjiti mazinju tomer iemet. Vienkarshi biju ne parak sen par viniem lasijusi atsauksmes citadakas. Un kad redzeju dzive - sapratu, ka kartejo reizi netaa atrodas kads, kas uzkaka nevietaa un nepamatoti. Starp kazu viesiem bij vairaki ar gana labam balsim un tadu nu viri uzstajas, bet Griezi piespeleja. Iznaca jau dikti smuki un man jau palika iespaids, ka vinji ir dikti labi, pieredzejushi kazu muzikanti.
Tikai citiem iesaku aprunaties ar muzikantiem, kur vinjiem labak novietoties pirms planojat galdus, kur likt. Te bij taa, ka dazkart dikti nevieta vinji sak spelet, jo neredz un isti nedzird aiz stura, ka tur kads no viesiem sacis teikt savu runu. Jo te bij sajuta, ka mzikanti jau censhas dikti, bet nu vinji laga neredz un nejut viesus, jo pahi iebazti patrepee:D Tas gan netrauceja velak visiem kartigi izlekaties un teju pa galdiem izdejoties;) Vienig man aizdomas, ka tiem muzikjiem ipashi viegli negaja;)

a
annuks23 16.07.07. 16:19

Varu ieteikt grupu "Koleeggi" no Engures!

k
kaija 11.07.07. 23:07

Divi muzikanti- sintezators un ģitara,dzied abi. Andris Polis un biedrs..Brauc,kur vajag. Cena normāla. Var uzticēties. Spēlē visu un labi. (Rīga,Jūrmala).
Ja grib vienu ar sintez.(ja vajag - uzrauj arī akardeonu) - labu, ne dārgu, atraktīvu, un kā rada pieredze - viņš vienmēr patīk publikai, tad jāņem Ēriks.(Rīga). Arī ļoti uzticams; vairākas reizes viņš ir ņemts spēlēt. Spēlē visu. Pilnīgi bez ambīcijām - gatavs uz jebko.
Šie ir muzikanti, kas spēlejuši manu bērnu kāzās. Piebilstu, ka Ēriks mums ir spēlējis arī jubilejās, ballītēs. Ja vajag tel., varētu iedot.
Nu, jā. Der visi gabali - kā jau kāzās. Bet uz rīta pusi - asumu uzdod rokenrols!!!!

z
ziedlapina 05.07.07. 21:24

Kāda varbūt var ieteikt muzikantus no Rīgas rajona,vai Siguldas.Jo kāzasRopažos..

A
Agap 25.06.07. 16:06 | Kāzu datums: 08.09.2007

Petra Anna
Apsveicu ar tikšanu sievas kārtā! :)
Mēs sazvanījām Griežus, teica, ka ar bungām nav problēmu! Saki lūdzu kāda tipa mūziku viņi spēlēja kāzās, vai vecos labos gabalus arī?!
Jo mēs arī sliecamies uz viņiem, gribētos dzirdēt "pieredzējošo" viedokli! :)

Petra_Anna_ 25.06.07. 14:12 | Kāzu datums: 17.06.2006

Ir tā, ka te jau raksta - bungas sastāvā it kā ir daudziem, bet ļoti reti kurš izvēlas.
Tiem pašiem "griežiem", kas nosaukumā minēti, arī sastāvā ir bungas. viņi spēlēja mūsu kāzās. labi spēlēja, bet arī mēs ekonomējām uz telpu un izmaksu rēķina un bungas neņēmām.

A
Agap 20.06.07. 12:28 | Kāzu datums: 08.09.2007

mēs jau gribam dabūt 3 cilvēku grupiņu,kurā ietilpst bundzenieks (bungas, ģitāra, balss vai cits)! pagaidām iet ar grūtībām! grupiņa 911 izklausās labi, kā spēlē, bet dziedāšana nešķita spēcīga! :(

Suns_Funs 19.06.07. 21:47 | Kāzu datums: 18.08.2006

Tiem muzikantiem, kas mums spēlēja, sastāvā ir bundzinieks, taču mēs no tā atteicāmies, jo bungas pasākuma telpā tomēr aizņem vietu. Viņi sacīja, ka daudzi atsakās, jo
1) 2 vai 3 muzikanti maksā mazāk kā komanda ar ceturto bundzinieku;
2) Bungu komplekts tiešām aizņem vietu.

A
Agap 19.06.07. 14:18 | Kāzu datums: 08.09.2007

mēs gribētu atrast muzikantus ar bungām! tā lai ritms dzīvīgāks! Bet nav diez ko liels tas piedāvājums! :(

k
kriksene 19.06.07. 12:58 | Kāzu datums: 08.09.2007

Mes svinesim Aizkraukles arj.un mums bus "Kodols"no Aizkraukles, esmu pati bijusi vinju balles, patika:)Cena ari ir pari 250ls.

A
Agap 19.06.07. 12:07 | Kāzu datums: 08.09.2007

Paldiesiņš! Saņēmu! :)

L
Lienija 19.06.07. 07:42 | Kāzu datums: 04.08.2007

Es tev privāti nosūtīju tel.nr :)

A
Agap 18.06.07. 21:34 | Kāzu datums: 08.09.2007

iedomājos, ka pēc jūsu brīnišķīgās dienas, varēsi man pateikt kā tad izklausījās, ja nu galīgi vēl izmisīgi meklēšu! bet ja nu kas, varbūt vari man pateikt, kā lai viņus dabū rokā?!

L
Lienija 18.06.07. 21:08 | Kāzu datums: 04.08.2007

nu to par to tembru pateikt nemācēšu :) bet nu mums Rīgas raj. spēlēs, taču par noklausīšanos būtu ar viņiem pa tiešo jājautā. Pirms tam viņi vienās kāzās spēlēja, tādēļ arī paņēmām, un īpaši meklēt nebija laika :)

A
Agap 18.06.07. 20:50 | Kāzu datums: 08.09.2007

Tad jau jums balss tembrs bija patīkamāks! :)
vai tas ir Rīgas raj.? vai ir iespēja kaut kur noklausīties viņu sniegumu?!

L
Lienija 18.06.07. 20:37 | Kāzu datums: 04.08.2007

Nu mums ir duets (sintezators + duets), mums izmaksā 200 Ls, taču vņu cenas nenosakāmas, jo vienam citam pārim ap 300Ls prasīja...

A
Agap 18.06.07. 20:32 | Kāzu datums: 08.09.2007

ui, esmu nogurusi meklēt, it sevišķi ja īsti nezini kur!
gribās atrast max ar 3 cilv (bungas, ģitāra u.c.), Rīgas raj., bet nevaru neko labu atrast?
varbūt kāda man varētu ieteik kādu labu kāzu muzikantiņu?! :)

s
spirit 31.05.07. 13:08 | Kāzu datums: 25.05.2007

Kurā pusē jums interesē muzikanti? Ļoti rekomendēju tos, kas bija mūsu kāzās Siguldā. Arī viesi teica atzinīgus vārdus.