Kāzu plānošana
Mūzika, vakara vadītāji un mākslinieki
Kāzu vadītāji!!!
Varbūt man kāds var palīdzēt atrast vai ieteikt kādu labu,lētu un interesantu kāzu vadītāju!!!
kura vieta tev tas kazu vaditajs ir nepieciesams? un cik tev ir lets?
Kāzu svinības notiks Ķekavā viesu mājā 8 saptembrī!Un es varu atļauties 50Ls kāzu vadītājam!!!
Mes Valmieras puse savam maksajam 160LVL (vins mums bija ari atbildigs par muziku, jo muzikantus mes negribejam), bet pirms tam mums piedavaja divas skolotajas par apmeram 100LVL (vinas tad taisitu tikai atrakcijas un varbut ari 7 tiltus).
par Kekavu gan nezinasu teikt, varbut apjautajies kadas Rigas firmas, kas nodarbojas ar kazu organizesanu.
Ja vēl ir aktuāli, tad iesaki Ilzi, to kas precos.lv reklamējas kā Bonoparte. Tiešām lieliska vadītāja, kas uzklausa un realizē to , ko Tu gribi, nevis Tavi senči vai radu saime.
Ja grūši atrast tad spied:
http://www.precos.lv/page.php?id=504
izlasīsi interviju un viss taps skaidrs.
Jaa, Bonaparta tieshaam izklausiijaas ljoti profesionaala un interesanta vadiitaaja!
vai kāds varētu pateikt, cik Ilzes vadītais vakars izmaksā??
sākot no 150 Ls (ja ņem klāt vēl kādu viņas piedāvāto pakalpojumu. Ja tikai viņu vienu LS300
Bet viņa ir superīga, būs mūzu kāzu vadītāja. :)
Tagad man vajag padomu... Meklēju kāzu vadītāju kāzām 9ajā augustā. Vajadzīga palīdzība viesu namā. Viesu namā būsim sākot no aptuveni 20iem vakarā (nu tad līdz kādiem 1iem) un viesu nams Ķegumā.
Varbūt kāds atsauksies :)
Nevaru iedomāties nevienu profesionālu kāzu vadītāju, kas piekristu kāzas novadīt par 50 latiem, tad varbūt pameklē kādu no radiem/draugiem, kas to izdarīs no tīras sirds un šo naudu iztērēt mazajām dāvaniņām utt.
nu man nav plāns līdz 50 LS...
to Santa, es to rakstīju šī foruma autorei nevis Tev, atvainojos, ja gadījās pārpratums.
jautājuma autorei jau nu diez vai šīs atbildes vairs ir aktuālas, ņemot vērā, ka savu jautājumu viņa uzdeva 2006. gadā