Kāzu plānošana
Mūzika, vakara vadītāji un mākslinieki
Kāzu vadītāji
Vai kāds nevarētu ieteikt kādu labu kāzu vadītāju? :roll:
Ir doma par Kasparu Upacieri (Ufo) esmu dzirdējusi ļoooti labas atsauksmes no viena pāra :)
Nju domāju gan, ka viņš varētu būt labs. :) Bet cik tas prieks maksā? :roll:
cik es esmu dzirdeejusi, Ufo njemot 500ls!
Nu mēs ar viņu esam jau aizrunājuši - jau tikāmies! Tā arī ir, ka 500Ls, tikai vēl detaļas jānoskaidro, cik ilgi viņš būs utt.
man bus draudzenes- nolemam nenemt nevienu no malas, jo, pirmkart, negribas svesus cilvekus kazas... otrkart, zinu, ka neviens so pasakumu neuztaisis tik labi ka manas draudzenes...treshkart, tiri finansiali krietni izdevigak :)
Vienās kāzās, kur biju, vadītāja bija Sigita Delle divatā ar Pāvelu. Man patika. Draugos.lv Sigitu var sameklēt, jo ne par cenām, ne datumiem neko nezinu.
www.kazucelvedis.lv Ginta-forsa vaditaja,mes vinu nemsim :) Vadisana izmaksa Ls400+pričendāļi.
Jā, Ginta ir superīga, no sirds iesaku!Par Ufo vispār šaubu nav! Protams tiem, kam patīk viņa stils.
Sigita Delle ņem 250 Ls kopā ar izdevumiem :o) Tomēr, viņa man iedeva 3 meiteņu kontaktus, lai pajautāju atsauksmes, bet visas trīs bija neapmierinātas, jo visām viņa bija daudz ko nohaltūrējusi un nebija izdarījusi to, ko solīja. Tā kā iesaku pirms tam padomāt, vai tiešām viņu vēlaties ;)
Man būs Nensija tepat no precos.Lv. Tikko tikāmies, tā mums ar draugu viņa ļoti iepatikās :o)
Jautajums Gee.Jums bus vakara vaditaja un vedeji?Kada ir Ginta?
Ja,mums bus gan Ginta,gan vedēji. Ginta tiešām ir foršs cilvēks,tieša un konkrēta.Stils kā Sipiniecei :)
Iesaku Aiju Baumani! Super...ineteresanti un jautri :)
Ja interesee, varu iedot koordinātas!
Beata Berzina! :) Iesaku!
Iesaku Skuteli! Labākais ko var vēlēties! Protams, ja patīk viņa humors.
Vai kāds ir redzējis Gintu Traini? Kā viņai izdodas?
Gintu pazīstu. Nezinu, kāda viņa ir kā kāzu vadītāja, bet vispār viņa ir ļoti radoša, atbildīga, orģināla. Domāju, ka viņa varētu būt ļoti laba, kā visur :)
Gribu ieteikt mūsu kāzu vadītājus, precēts pāris, Gatis un Zane Vismaņi (tālr. 20223749). Viņi parūpējās par to, ka mums šī diena paliks ilgi atmiņā. Kāzas bija ļoti sirsnīgas, ar daudz pārsteigumiem, jautrām atrakcijām. Šie vadītāji lielski sapratās ar viesiem, panāca to kad visiem bija jautri. Vēl labi bija tas, kad viņi par nelielu papildus samaksu rūpējās arī par mūziku un karaoke konkursiem, tādā veidā ietaupījām arī uz mūzikas rēķina. Ne vienmēr dzīvā mūzika ir tā labākā, jo daudziem muzikantiem ir grūti uz pasūtījuma nospēlēt, piemēram, rokenrolu.