Kāzu plānošana
Mūzika, vakara vadītāji un mākslinieki
Rakstīsiet mūziku ieksh CD priekš savām kāzām?
Doma tāda: kāzās spēlēs muzikanti, taču būs arī pauzes, un galu galā kaut kādā brīdī muzikanti dosies atpakaļ uz savu ciemu. Vai šīm pauzēm gatavojat kaut kādu speciālu mūziku vai klausīsieties jebko, kas tiks atskaņots?
Gadījumā, ja muzikanti kāzās vispār nav ieparedzēti, ko tad ar mūziku? Vienkārši savāksiet diskus un atskaņosiet randomā vai arī visas dziesmas, ko vēlaties dzirdēt sarakstīsiet atsevišķos diskos?
Es labprāt pats sagatavotu mūziku, ko atskaņot starp pauzēm un laikā, kad muzikanti sakrāmējuši savu aparatūru mašīnā un notinušies.
Kā pārējā publika skatās uz šo jautājumu?
Man liekas, laba doma. Mēs jau šobrīd arī esam datorā atklājuši sadaļu "kāzu mūzika", kur liekam labas dziesmas. Būs mums DJ, bet iedosim viņam arī šos failus (vai ierakstu CD vai mp3) - jo tas ir tā personiskāk.
Mums nebūs muzikanti. Pašlaik paši krāmējam dziesmas datorā- varbūt rakstīsim diskos, varbūt laidīsim caur datoru. Jāskatās, kāda aparatūra būs pieejama.
Mums ar nebūs muzikanti, bet paši dziesmas rakstīsim diskos... :)
muzikanti buus, bet prieks pauzeem un agram riitam taisiiisim savu kompliaaciju.
mums arī būs no datora vai pašrakstītiem diskiem
Mums vienmēr irlīdzi liela CD kolekcja pauzēm dažādām gaumēm, bet parasti lūdzam, ja jauniem ir kāda īpaši mīļš disks, lai paņem līdzi - noteikti uzliksim.
Tā kā parasti spēlējam līdz pēdējam kritušajam un tikai tad braucam mājās, tad droši vien CD ir vajadzīgs tikai tad, kad tauta mostās, brokasto un paši pošas mājās.
Es gribetu rakstit muziku CD, tikai tas dziesmas nevaru izdmat kadas :(
man tas ir ļoti garš process
dzirdu pa radio, pierakstu, klausos cauri kaudzi ar uz dullo savāktiem gabaliem
protams arī tās mīļākās dziesmas, kas ir zināmas
Jā, ļoti aktuāls jautājums!!! Tā kā mums otrajā dienā muzikanti nebūs - tad esam izdomājuši, ka paši savāksim labas mūzikas gabalus un sarakstīsim diskos! Tā kā būs mums pašiem sava party songu izlasīte :)
Varbut kads var ielikt kadu dziesminu sarakstu :)
man jau liekas, ka traki grūti no kāda paņemt, jo katram jau tā gaume mazliet citādāka un mīļās dziesmas katram savas
nuja latviešu estrāde tad vēl varētu, bet ārzmeju gabali, nu nezinu nezinu
Mums ar bija sarakstīti CD ar dancojamajām dziesmiņām - tiesa gan visas tādas "popsīgas" lai var lekt līdzi :) Bet nu tos CD izmantojām kad muzikanti bij prom un nākamajai dienai, un godīgi sakot, noderēja arī draugu kāzās ;)
Varu Tev nosūtīt mūsu izveidoto dziesmu sarakstu ieskatam.
Uzraksti e-pasta adresīti!
Vai vari man arī atsūtīt???ibaltruma@inbox.lv
Nosūtīju, gaidi pasta kastītē!
Paaaldies:*:))
Saņēmu!Viss ok:)Tagad daudz ideju radās:)Paldies!!!:))
Busu loti pateiciga!
Nosūtīju!
Gaidi savā pasta kastītē!