FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Mūzika, vakara vadītāji un mākslinieki

Muzikantu repertuars

pilnmeness 28.04.07. 16:50

Ta ka esmu saistits ar muzikantu padarisanu, mani intereseja viens jautajiens, kadu muziku parasti velas dzirdet kazu viesi utt.?

7 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
Siice 29.04.07. 14:09 | Kāzu datums: 07.07.2007

man liekas, ka tas stipri atkarīgs no viesu kontingenta. Ja ir vairāk jauniešu, tad, loģiski, ka kaut ko svaigu, jestru (vēlms pat ārzemju), ja vairāk vecāka gadagājuma, tad nezūdošās vērtības.
Uz visām kāzām, uz kurām es esmu bijusi, mani draugi ir aicinājuši DJ-us, kuri lika mūziku, kas vairāk patiktu jauniešiem un viņu krājumos bija arī vecās, labās dziesmas, pie kurām valsēja vecājie viesi kamēr jaunie atpūtās no dejošanas! :)

a
anminka 29.04.07. 14:53 | Kāzu datums: 21.07.2007

man ir 23 un man patīk kāzās vecie labie gabali.aizbrauc uz kādu zaļumballi un pavēro.
manuprāt tie nav bumsi - bumsi gabali.

Krixizzz 29.04.07. 16:57 | Kāzu datums: 07.07.2007

man bus vecaas labaas r. paula vecaas un jaunas dziesmas un citas populaaras latv. dziesmas... :)) es jau ar draugiem runajos ka vinji ta arii gribetu... taa kaa zaljumballee, sen uz tadu neesmu bijusi taapeec liekas buus jautri... :)

Suns_Funs 30.04.07. 23:03 | Kāzu datums: 18.08.2006

Parasti jau ir tā, ka kāzās tomēr tiek pārstāvēti visi gadagājumi. Visiem, protams, nekad neizpatiksi. Mums bija muzikanti, kas spēlēja gan Prāta Vētras un Laura Reinika repertuāru, gan omēm uzdziedāja par Riči Raču, kas patika arī jaunajiem.

p
puuks 01.05.07. 21:39 | Kāzu datums: 04.05.2007

cik es esmu bijusi kāzās vienalga vai jauni vai veci, bet visur vislielākā atraktivitāte un dejošana rodas tieši pie vecajiem labajiem gabaliem un arī šlāgerīšiem, nekādas prāta vētras un nekādi ārzemju un tamlīdzīgi gabali.

Petra_Anna_ 17.05.07. 08:55 | Kāzu datums: 17.06.2006

Piekrītu puuks - lielākās jautrības bija, skanot vecajām Paula, Credo un Līvu dziesmām

Anii 17.05.07. 09:20 | Kāzu datums: 07.07.2007

Nu tāda šlāgerklasika :) nu vienās kāzās grupa spēlēja šīs dziesmas, bet tādā savādākā - ne ta ritmā ne ta stilā - man patika, bet omes teica, ka gribētos vairāk parasto valcerīti uzgriezt :)