FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Mūzika, vakara vadītāji un mākslinieki

Mīlas dziesmas

zhagata 17.05.07. 14:56 | Kāzu datums: 30.06.2007

Kādas mīlas dziesmas jūs zinat, un kādas vēl ieteiktu atskaņot kāzu svinībās? :)

20 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
17.05.07. 16:53

sākot ar elvis presley "Love me tender" un beidzot ar Putnu Balli:)

Laurita 17.05.07. 17:17 | Kāzu datums: 07.07.2007

www.google.lv -> love songs :))

Suns_Funs 17.05.07. 19:12 | Kāzu datums: 18.08.2006

“Old Love" - Bob Ford
"Because You Loved Me" - Celine Dion
"Give Me Forever (I Do)" - John Tesh
"When I Say I Do" - Clint Black & Lisa Hartman
"Keeper of the Stars" - Tracy Byrd
"Household of Faith" - Steve and Anne Paynter
"It's Your Love" - Time McGraw & Faith Hill
"Always" - Atlantic Starr
"Amazing Grace" - Lari White
"Endless Love" - Lionel Ritchie & Diana Ross
"I Do" - Paul Brandt
"I'll Always be Right There" - Bryan Adams
"Flesh of My Flesh" - Leon Patillo
"Here and Now" - Luther Vandross
"I Believe in You and Me" - Whitney Houston
"I Do (Cherish You)" - Mark Wills
"Wherever You Go" - David Haas
"You Light Up My Life” - Leann Rimes
"Thank You" - Led Zeppelin
“Memory” - Shadows

zhagata 20.05.07. 20:38 | Kāzu datums: 30.06.2007

Mīlas dziesmas mēdz būt dažādas - Tev taču visas nepatīk?

Laurita 21.05.07. 10:57 | Kāzu datums: 07.07.2007

Tieši tā, ne visas man patīk. Tāpēc ir vērts pameklēt. :))

ashele 21.05.07. 11:51 | Kāzu datums: 14.07.2007

es domaaju izveeleeties vieglu fona muuziku, bez vokaala. jo gribu lai viesi sarunaajas netrauceeti. protams sho izveeli ietekmee arii mans dziljais un patiesais riebums pret popmuuziku. bet instrumentaala muuzika bez vokaala saviesiigos pasaakumos ir vislabaakaa izveele jo tad vieglaak to ir ietureet vienaa stilaa un noskanjaa, kas ir absoluuti neiespeejami ar miilas dziesmaam - elvis preslijs un vitnija hjuustone viens aiz otra radiis milziigu vispaareejaas gaisotnes paleecienu. protams - ja vien tieshaam speejiigs dj jau ieprieksh nav sagatavojis to seciibu taadu lai nebuutu hopsaa hopsaa un peec tam kaut kas beediigs un tad atkal hopsaa hopsaa.
cik nu daudz es vispaar zinu par saviesiigiem pasaakumiem - tad nu varu teikt ka dziesmas kuraas patieshaam dzied nekad nesamierinaas ar fona muuzikas vietu.
man personiskais viedoklis (ceru ka tagad netikshu nomeetaata ar akmenjiem par shitik atshjiriigu viedokli)

ashele 21.05.07. 12:01 | Kāzu datums: 14.07.2007

aaa...veel arii valoda - man gjimene ir latvieshi, liigavainja gjimene - krievi, bet miilas dziesmas angliski nebuus saprotamas nevienam vecaaka gadagaajuma cilveekam. bet piemeeram filmas Amelie muuzika ir tik jautra, romantiska un liriska, ka izsaka daudz vairaak kaa vaardi. (un muuzikaalo noformeeju ietureeshu dzeza stilaa, jo tas piestaavees manai kleitai ar cepuri).

fidža 21.05.07. 12:06 | Kāzu datums: 20.07.2007

Jāliek Edelweis!!!! =))) Sapratīs visi!!!

zhagata 23.05.07. 10:08 | Kāzu datums: 30.06.2007

Par to fona mūziku ashelei taisnība. Es tik zinu ka nebūs man nekādas popmūzikas toč. Ja par fonu tad kaut kādu vieglu džeziņu, vai tādu Lounge stila mūziciņu :)

zhagata 23.05.07. 10:09 | Kāzu datums: 30.06.2007

Un nekādā gadījumā Putnu balli, it makes me sick :x

s
spirit 23.05.07. 10:37 | Kāzu datums: 25.05.2007

Par Putnu balli piekrītu... :))

A
Angel_Signs 23.05.07. 10:51 | Kāzu datums: 14.07.2007

Jā, nav tik traki kā Kiviča gabali, bet tik un tā Putnu balles dziesmas ir galīgi garām! :)

ashele 23.05.07. 11:51 | Kāzu datums: 14.07.2007

...bet visa popmuuzika ir pilniigi garaam. un man nudien naak no taas vemiens. bet pat ja man tomeer patiktu popmuuzika tomeer teiktu ka kaazaam taa neder - popmuuzika ir taa saucamaa viendieniite - vienu dienu topaa, peec nedeeljas jau apriebusies un aizmirsta. es taadam pasaakumam kaa kaazas, kas simbolizee kaut ko ilgstoshu, kas raada muusu ceriibas visam muuzham izveeleeshos ilglaiciigaaku muuziku. kaut ko taadu - kas ir klausaam arii tagad un buus klausaams arii vecumdienaas. jo video jau fona muuzika arii buus dzirdama. un ja saraksta diskus - tos var taupiit un atskanjot katraa kaazu jubilejaa...nu kaut kaa taa, lai ir kaut kas atminjaam, nevis taada viendieniite... :)

E
Emilija 23.05.07. 12:02 | Kāzu datums: 02.06.2007

Labākā dziesma pirmajai dejai - Craig David Unbelievable.
Var paklausīties :) www.youtube.com/watch?v=Qog5QsmdKjw

Karolina 23.05.07. 12:38 | Kāzu datums: 28.07.2007

katrams savs... mēs ar līgavaini piemēram nemaz nespējam iedomāties, ka varētu kādreiz klausīties instrumentālo mūziku vai džezu...

Suns_Funs 23.05.07. 21:56 | Kāzu datums: 18.08.2006

Par jazz piekrītu, ka fonam tas ir vislabākais. Vīram tikko bija darbā jaunā biroja atklāšana un 2 stundas pianists un ģitārists spēlēja baigi feinas - tādas neuzmācīgas jazz improvizācijas. Tas bija desmitniekā.

zhagata 24.05.07. 10:13 | Kāzu datums: 30.06.2007

Šoreiz gan nepiekritīšu ashelei - ja diviem cilvēkiem ir kāda īpaša dziesma, vienalga kāda stila, manuprāt, viņiem ir tiešibas šo dziesmu klausīties atkal un atkal, pat ja vairs nav modē, un gremdēties jaukajās atmiņās. :)

ashele 24.05.07. 11:40 | Kāzu datums: 14.07.2007

ak jaaa...tikai cik ilgi??? es piemeeram labpraat klausos griigu, 300 gadu vecu muuziku un taa ir skaista. klausos arii 20-30 gadu jazz... un 60 gadu muuziku. un shii muuzika ir "maneejaa" jau kopsh beerniibas. bet mana iipashaa dziesma (no praata veetras repertuaara) paaris gadu laikaa apnikusi, kaadreiz vinju klausoties saskreeja asaras aciis, tagad tikai gribas aatraak izsleegt.

bet vispaar runa nav par iipashajaam dziesmaam - runa ir par fona muuziku un viena pat ljoooti iipasha dziesma nenodroshinas fona muuziku visam vakaram, vai ne?

Z
Zoja 24.05.07. 11:46

Atcerieties, pirms diviem gadiem Stacijas laukumā spēlēja tāds muzikants kā indiāni, uz tādām stabulītēm. Nopirkām disku un tā ir ideāla fona mūzika - manā gaumē...
Turkāt pie šī diska skanējuma arī veidojušās mūsu attiecības...

zhagata 24.05.07. 13:59 | Kāzu datums: 30.06.2007

NU es par piemēru varu nosaukt savu radu pāri - viņi jau 35 gadus ir kopā un viņu dziesma ir Tom Jones - Dilaila. Tajā laikā bija baigā topā - tagad nav - bet joprojām uz jubilejām atskaņo :)