Kāzu plānošana
Mūzika, vakara vadītāji un mākslinieki
DJ kāzām
Zinu, zinu viscauri jau izrunaats ir par muzikantiem vai DJ, bet tomeer, prakse raada, ka tomeer labus un atraktiivus DJ atrast ir gruuti un attieksme ir nu taada.... Kaut piemeeru, prasu vai varam saskanjot muuziku, shis atbild "oi man ir tik daudz ka nespeeju uzskaitiit un vai man tas buutu jaaraksta un jaaiesniedz Jums?" Bet tomeer ja cilveekam maksaa par darbu tad vinam tas kaartiigi jaadara, nevis ai nu gan jau ko tur daudz, nospeelees paaris balaades un buus ok. Bet nu negribaas savu kaazu pasaakumu sabojaat deelj DJ. Taapeec luudzu toposhaas sievinjas varbuut varat kaadu ieteikt un iedot kaadus kontaktus? Varbuut teishaam ir kaads sakariigs ums zinaam? (Kaazas paredzeetas Siguldaa augusta otraa pusee)
Veeleetos zinaat arii cenas kaadaas robezhaas svaarstaas? Un vai vinsh tieshaam ir nu taads kam var uzticeeties?
Cik mums bijusi sadarbība, vienmēr viss ir izdarīts laikā un kā norunāts. Maksājām apmēram Ls 100, bet tas bija tikai uz vienu vakaru. Ja vajadzēs uz visu nakti un nākamo dienu, tad droši vien būs vairāk!
Zinu dj, tacu karaoke vinsh tiesam nepiedava, tachu muziku ar vinu tiesam variet saskanot!Puisis uz goda, padarija savu darbinu godam!Ja interese, kas vairak, raksti!Priecashos tev palidzet!
Dj Alex (specializējies kāzu svinībām un banketiem) piedāvā arī karaoki un, protams, skaistākās mīlas dziesmas no pirmā līdz pēdējam valsim. tālr. 29395163,
Paldies, meitenes! Šī informācija man noderēs, šovasar organizējot darba sporta svētkus.:)
Varbūt, ka vēl kādai ir kāda info par DJ??? šobrīd tā ir liela problēma... Muzikanti nesanāk tie kurus gribējām, nu tad paliekam pie DJ, bet man jau pamazām sāk šķist ka ir par vēlu... Varbūt ka kādai ir kāda informācija, kas varētu palīdzēt???