FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Mūzika, vakara vadītāji un mākslinieki

anti lustigais blumizers

rakaris 04.07.07. 23:09 | Kāzu datums: 28.07.2007

Nju taa, arī ar mani ir tas noticis- muzikanti uzmeta. Sodien es zvaniju, laI precizētu kur un cikos vinji ierodas, jo globāli visu bijām sarunājuši jau decembrī, un "jaukais" lustīgā blūmīzera puisis man paziņo, ka šajā datumā viņam pašam jāiet uz kāzām kā viesim un ka mēs vinu kalendārā neesam (par ko, protams vins beigās atzina, ka tomēr esam). Un vistrakākais, ka vinju nemoka ne mazākie sirdsapziņas pārmetumi, ka mūs nav pateicis, ka nespēlēs, jo es tacu to varēju uzzināt arī tikai dažas dienas pirms kāzām, kad jau nu toc neko vairs neiesāktu. Tādu stresu kāds man bija sodien es nevienam nenovēlu.
Ja varat izvēlēties, tad tomēr labāk viņus neņemiet, jo lustīgi vinji būs tikai tādā gadījumā, ja ieradīsies, un ja esat viņus paņēmuši, labāk piezvaniet un pārliecinieties, ka vinji tieshām būs.

3 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
A
Annike 04.07.07. 23:51

Nez, mums gan ar vinjiem ljoti laba sadarbiiba - pat par pirmo valsi visu siiki un smalki paarrunaajaam, un arii naudinju ljoti maz uzprasiija...
Varbuut tieshaam cilveekam extra gadiijums! Bet, smuki tas noteikti nav!
Ja nu kas - varu piedaavaat sava braaleena muzikaalo apvieniibu, muusu kaazaas vinjsh nespeelee, jo grib lusteeties :))

H
Harmony 05.07.07. 08:15

Hmm, man arī ar viņiem ir laba sadarbība bijusi iepriekš. Augustā, kad gribēju viņus sarunāt arī uz mūsu kāzām, viņi uzreiz apskatījās savā kalendārā un atteica, jo tajā datumā nevarot. Uzjautāju viņiem kontaktus no kādiem citiem foršiem muzikantiem - iedeva. Tev, Rakari, varbūt īpašs izņēmums ir sanācis..

Petra_Anna_ 05.07.07. 08:43 | Kāzu datums: 17.06.2006

Es jau Tev Delfos uzrakstīju, ka, lai izvairītos no šādiem gadījumiem, ir jāslēdz līgums. Mūs arī pirmie muzikanti "uzmeta", jo bija gadījies naudīgāks pasūtījums. Labi, ka iedomājos 2 mēnešus pirms kāzām piezvanīt, jo gribēju sarunāt tikšanos ar mūsu vedējmāti. Līdz ar to bija laiks atrast jaunus. Tagad mierinu sevi ar domu, ka viss bija uz labu, jo otrie muzikanti noteikti bija labāki par pirmajiem ;))),