Kāzu plānošana
Mūzika, vakara vadītāji un mākslinieki
"Baltā māja" kapella ? lūdzu atsauksmes!!!
Vai kāds kautko zina par šādu muzikantu apvienību "Baltā māja" ? Viņi esot no Libažiem un Siguldas? ļoti gaidīšu kādus komentārus un atsauksmes !!
Baigi labā grupa-māk ievadīt spēles un visus ievilkt jautrībā-uz viņiem var paļauties!!!
ļoti forsi!
Dzirdeju,ka vini spelejot tikai kazas un Jānu pasākumos, bet patiesiba piespēlē arī citur. Mana māte jau teica,ka mamas kāzās vini arī spēlēsot...Bet loti forsi, var labi izdejoties un viniem ir viens virietis,kas runa ar publiku, dazadas speles, atrakcijas un rotalas vada. Vedejiem par sitadam izdaribam toc nebus jadoma. Man patika!
Ļoti labi ir dzirdēt par sevi labus vārdus. Jā, tā nu tas ir .Gadā ap 30 superīgām kāzām un par katrām varētu ko interesantru pastāstīt. Jau šobrīd piesaka nākošā 2009. gada pasākumus. Spēlējam ne tikai kāzās, Jāņos ,bet arī jubilejās, svinībās, izlaidumos. Tiekamies ar kāzu vedējiem un izrunājam viņu interesējošās tēmas. Pamācam ,kā iziet no dažādām situācijām kāzu laikā. Protams, ja netiekam,iesakam citus labus muzikantus. Mums taču ir ko pastāstīt un ieteikt. Pieredze liela . Zinam, ka mūsu dēļ nebūs sačakarēts vakars. Ar cieņu- kapella ''Baltā māja""no Limbažiem .
Varu tikai pievienoties ar pozitīvām atsauksmēm. Pirmo reizi ibiju aicinājusi viņus vadīt manu darba vietas Ziemassvētku balli, otro reizi sastapāmies jau manās kāzās. Abos pasākumos muzikanti sevi parādija no labākās puses, tādēļ iesaku viņus visiem, kas man jautā par labiem muzikantiem. Starp citu cena arī man liekas ļoti pieņemama.