FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Mūzika, vakara vadītāji un mākslinieki

Muzikanti

i
ilzemuc 22.11.07. 19:03 | Kāzu datums: 06.09.2008

Lai gan kāzas tik septembrī, bet es jau sāku visu meklēt un plānot, jo tā ir sava veida iespēja dabūt ko lētāk... zinu, jau zinu, ka nevajag ne uz ko taupīt, bet nu tomēr es neesmu miljonāre :)
vai kāds zina cik daudz prasa mūziķi? un varbūt ko varat ieteikt?

13 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
S
SuperAlise 22.11.07. 19:09 | Kāzu datums: 29.09.2007

Cenas ir visdažādākās, man liekās, ka lētāk par kādiem 200Ls neko vairs atrast nevar.. Mums bija grupa Igauņi, no Latgales un bija rihtīgi pa jautro:)) Bet nu tas tā, kas kuram patīk.. Un izmaksāja 270Ls no 6iem vakarā līdz 5iem rītā.. Visiem viesiem arī dikti patika:))

zandina 22.11.07. 21:38 | Kāzu datums: 07.06.2008

....

a
anminka 22.11.07. 21:55 | Kāzu datums: 21.07.2007

zandina
šlāgertipa :D nu smiekli nāk!a ko tu domā atrast?
kas var būt labāk par vecajām labajām?
tikai apsveikt jaunos un paklausīties mūziku esu uz kāzām!
vīnes valsi?kurš muzikants nezina šo gabalu, Žoržu Siksnu lūdzu un ja kāds nezina pēdējās Aišas dziesmas nu tad piedod!

a
anminka 22.11.07. 21:57 | Kāzu datums: 21.07.2007

ilzemuc
mēs dabūjām pa lēto ap 200grozījās cena, bet domājam nākošsezon būs dārgāk.
mums bija no Auces/Penkules puses(tieši nezinu man neviens neskaidroja)

Suns_Funs 22.11.07. 22:26 | Kāzu datums: 18.08.2006

Mēs braukājām klausīties.
No tā, ko bija iespējams dzirdēt, lētāko galu tomēr neizvelējāmies. Tad jau labā ņemt kārtīgu lauku kapellu nevis muzikantus - diletantus.

23.11.07. 00:49

jautajums,kur vispar atrast muzikantus...??pirmie,kurus gribeju jau manaa datumaa aiznemti:(

Suns_Funs 23.11.07. 09:02 | Kāzu datums: 18.08.2006

Mēs vispirms izdomājām, ko gribam dzirdēt savās kāzās.
Uzreiz atmetām domas par super duper populārajām grupām, jo tās tiešām dārgi maksā.
Tad paklausījāmies, palasījāmies atsauksmes. Praktiski par visām grupām bija radikāli pretēji viedokļi. Tas jau normāli, jo cilvēkiem gaumes dažādas. Tad sazvanījāmies, noskaidrojām, kur un kā grupu var noklausīties, lai mums rastos pašiem savs viedoklis. Izdevās noklausīties 4 grupas. Tad arī izvelējāmies - bet ne pēc cenas, bet gan tā, ko un kā spēlē.
Ja gribas tikai dzīvo mūziku - tipa lauku ballīšu variantu, tad droši vien vienalga. Mēs gribējām ne tikai šlāgerus.

Madlēna 23.11.07. 09:08 | Kāzu datums: 18.08.2007

Mums bija 4 vīrieši - bungas, sintiņš un 2 gičas. Izmaksāja Ls 300.Viens ģitārists no Dzelzs vilka (tā vismaz redzēju šeit vienā galerijā, kur kāzu muzikanti bija Dzelzs vilks).
Forši spēlēja un dziedāja. telefons - Roberts - 29225631.

i
ilzemuc 23.11.07. 09:43 | Kāzu datums: 06.09.2008

problēma man vēl ir tajā, ka līgavainis pateica, ka nemaksās muzikantiem vairāk par to cik maksā viesu nams! vieni mums zināmi mūziķi uz kuriem cerējām paprasīja 300 Ls par 6 stundu darbu!!! mums vienkārši iestājās šoks! vai tad man jābūt miljonārei lai precētos? esam abi studentiņi un arī vēlamies precēties

D
Digna 23.11.07. 09:49 | Kāzu datums: 01.09.2007

Man jau liekas, ka cena lielā mērā ir atkarīga no muzikantu skaita grupā, mēs gribējām vienu grupu, kurā bija 6 cilvēki, prasīja 300 (bet katram 50 Ls par piektdienas nakti..., es personīgi nespēlētu), beigās mums bija vīrs un sieva, par 150 ( jau 75 katram ), patīkams bija tas, ka viņi ar saviem instrumentiem nāca arā mūs sagaidīt un arī sēdās pie galda, kad kopīgi dziedājām (tā kā svinības plašās telpās, muzikanti bija ieriktējušies deju zālē) un spēlēja.

Petra_Anna_ 23.11.07. 12:02 | Kāzu datums: 17.06.2006

Organizēju šobrīd darba pasākumu, runājot ar muzikantiem ( tādiem normāla līmeņa, ne kas par 50 Ls nakti spēlē ), cenas nākamajai sezonai celšoties. Praktiski bez 100 Ls uz cilvēku neviens vairs braukt nedomā.

m
marpli 23.11.07. 12:47

Man bija grupa "Lustīgais Blumizers" mums viņi dziedāja no 16-03no rīta tas man izmaksāja 280Ls visi viesi bija ļoti apmierināti protams arī mēs. Izvēlējos tieši viņus tāpēc ka esmu bijusi ļoti daudzās kāzās kur spēlēja viņi un es pat nedomājot teicu ka arī manās kāzās spēlēs viņi un tas tā arī notika.

Upmale 13.12.07. 16:15 | Kāzu datums: 25.07.2006

Es iesaku muzikantus noklausīties, vai ņemt tādus, kas jau ir dzirdēti citos pasākumos.
Kad nodarbojos ar kāzu un pasākumu vadīšanu- biju sev sarakstiņu sastādījusi, ar kuriem ir forši kopā strādāt.
Reiz bija gadījums, kad viesu nams - pils burtiski uzspieda savus muzikantus, rezultātā mūsu PR kompānija zaudēja klientu, kam organizējām pasākumu, un mani gandrīz atlaida no darba.
Gadījums bija ļoti nepatīkams, jo paļāvos tikai uz viesu nama izcilajām atsauksmēm.