Kāzu plānošana
Mūzika, vakara vadītāji un mākslinieki
Siguldas muzikanti
Meklēju muzikantus un, lai arī esmu izlasījusi visus vecos postus, nekur neatrodu pieminētus "savējos". "Savējie" nozīmē, ka vasarā biju kāzās Igates pilī un tur bija brīnišķīgi muzikanti - ja nemaldos, 5-7 vīriešu grupa, kas dziedāja un spēlēja visu iespējamo, bet vislabāk atmiņā palikusi "Rozamunde".. :) Toreiz nodomāju, ka šādus mūziķus es gribētu savās kāzās. Nu esmu līdz tām nonākusi un secinu, ka man nav ne mazākā pavediena, kur meklēt savus foršos muzikantus. Nav arī neviena, kam no tām kāzām paprasīt, jo tieši nepazīstu toreizējo jauno pāri.
Kāds sacīja, ka mūziķi esot no Siguldas. Pazīme: Viņiem visiem bija košas krāsas krekli (laikam oranži) ar košām šlipsēm. :) Vēl kaut kur atmiņā aizķēries, ka varbūt viņus sauc Trīs runči, bet es internetā neko neatradu un varbūt, ka tie nemaz nav viņi.
Lai vai kā, varbūt kāda no jums no mana apraksta atpazīst šos mūziķus un var kā līdzēt. Paldies!! :)
http://www.bellaccord.lv/
paskaties vai nav īstie?
Africa, tu esi zelts! Tie ir īstie :)
Hmm, varbūt ir kādas atsauksmes? Man pašai toreiz ļoti patika, bet nu būtu labi zināt kādus citus viedokļus. Un varbūt ir kādas idejas par viņu cenām?
Viņi ir ideāli muzikanti, bet rēķinies, ka arī cena būs atbilstoša 5-7 vīriešu grupai! Spēlēja mums kāzās un tas tiešām bija muzikāls baudījums! Visiem viesiem arī tik ļoti patika, ka visi visu laiku dejoja un nebija jāspēlē pat nekādas spēles, lai uzturētu jautrību.
es pazīstu "Trīs runčus" personiski. Ļoti jauki muzikanti, spēlē fantastiski un vienmēr zin, kurā brīdī vajag piespēlēt, kurā paklusēt. Tieši tāpēc cenas ir adekvātas viņu izpildījuma līmenim. Cik zinu, cetrus gadus atpakaļ viņi prasīja 600 ls par spēlēšanu kāzās. Pieļauju, ka šobrīd tā summa ir stipri lielāka.
Man atkal pilnīgi pretējas domas par "Trīs runčiem" - naudu kāš, bet izpildījums ir zem katras kritikas;(.
pazīstu Ediju jau sen no Trīs runčiem, viņi spēlē lieliski, mūzika ļoti piemērota kāzām, jo ir visām gaumēm.
Kristux, es ceru, ka tev izdosies viņus sarunāt, tikai rēķinies tiešām ar cenu virs 600 latiem par vakaru. Ar viņiem manuprāt var sarunāt arī atrakcijas un runas pa vidu spēlēšanai.
Meitenes, esmu apjukusi. Vai Bellaccord un Trīs runči ir viens un tas pats, vai divas dažādas grupas?! Hm..
Trīs runči ir agrākais nosaukums, tad viņi bija trīs puiši, tagad viņi apvienojās un kļuva pa Bellacord ar vienu citu ansambeli.
Spēlē diezgan bieži arī Siguldas svētkos maija beigās un Jāņu pasākumos jau pāris gadus.
Visi ir no Siguldas vai no apkārtnes, piedalījās arī kaut kādā šlāgeraptaujā vai kur tur.
Kontakti tagadējai grupai ir viņu mājas lapā, bet varbūt ka var sarunāt arī tikai daļu no grupas.