Kāzu plānošana
Mūzika, vakara vadītāji un mākslinieki
Muzikantu izmaksas...
Kāds varētu pateikt,cik pēc jūsu domām ir jāmaksā labam muzikantam???
Mees njemsim muzikantu Eriku no Marupes, par vinju ir tikai labas atsauksmes dzirdeetas. Un vinjsh pras aptuveni 200Ls.
Cik es esmu dzirdējusi, tad muzikanti prasa aptuveni 100Ls uz galviņu. T.i., cik muzikantu grupā, tik simti jāmaksā. Mums bija 4 muzikanti - 400Ls. :) Bet muzikanti bija vienkārši lieliski :)
Cik es saprotu tad viņš spēlē viens??? un takse viņam ir pa stundām,vai kā???
Par diviem muzikantiem - 250ls
Un pārsvarā ir kā??? maksā pa stundām,vai tomēr ir viena noteikta takse??? padalamies lūdzu zināšanās un iespaidos... :)
mana grupa spelee 5 stundas un pa starplaikiem vinju Dj,maksaa 450 ls...
Mums grupa spēlēs no 17.00 līdz pašam rītam:)
Mūsējie 4 muzikanti par 400Ls spēlēja no 20.00 vakarā līdz kādiem 3.00 naktī. Takse parasti ir par kopējo spēlēšanas laiku, ne pa stundām.
Runājot ar mūziķiem, pārprasi, cik ilgi viņi spēlēs. Tad arī zināsi, cik stundas vari rēķināties ar mūziku.
Mums bija 250 ls, bet tas pagājušajā vasarā, spēlēja no 20.00 vakarā līdz kādiem pieciem rītā un tad no kādiem 10.00 līdz 13.00:))
18.00-6.00 250 Ls 2 cilvēki- ļoti profesionāli.
Mums ir vieni padomā...bet domājam vai cena nav pa daudz...3cilvēki,spēlē līdz pēdējais dejotājs krīt,ja vajag modina jaunlaulātos ar rīta dziesmu...400Ls...bet ja rēķina ,ka viņi brauc ar aparatūru un aizpilda pauzes arī ar savu mūziku,un līdz mūsu viesu namam viņiem ar ir gabals...jāsāk domāt,ka laikam ir pat ļoooti O.K. ???
tas tak ir LEEEEEEEETI!!!
G-unit- domāju, ka jā.
es nezināju kā manējie spēlē, bet zināju, ka viņi ir profesionāļi, kas savu maizīti pelna ar mūziku (sākot ar klasisko, beidzot ar baļļukiem). bija nenormāli labi- neviena dziesma neatkārtojās un domāju, ka beigās tā nauda, ko samaksājām bija smieklīga.
ja būtu jāņem nepazīstami, būtu bail, bet tā ir- neizmēģināsi- nezināsi.
Ir pazīstami un dzirdēti...un būtu droša,ka nospēlētu ļooti labi...nu tad ņemšu tik ciet... :) ja mīļums piekritīs....viņš jau ir tas lielais skaitītājs :)
tā skaitīšana ir galīgi normāla lieta- mēs ar skaitījām un ilgi domājām- ņemt vai neņemt. bet kad tas viss bija beidzies, domājām- kā mēs būtu iztikuši- būtu galīgi garām. tas bija tā vērts un galu galā visu iztērēto ar uzviju saņēmām atpakaļ dāvanās :))
un vēl- filmēšana- bāc, ilgi domājām- ņemt, neņemt, bet beigās es pateicu savam vīrietim- ja tu negribi maksāt, varēsi neskatīties :))
domā, ka neskatās- un kā vēl skatās. ak, Dievs, cik labas sajūtas un kā iedod enerģiju un katru reizi birst asaras. mums arī ir ļoti labā kvalitātē, jo bija filmētājs no LNT. tam naudu nevajag žēlot. labāk pažēlot mašīnai :))
Klau, Alise, vai nepateiksi, kas par muzikantiem tev bija? kaada stila muuziku speeleeja?
kā jau ballēs spēlēja mūziku- nebija nekādi mūjābeļi, kas spēlē gaudu gabalus- spēlēja dikti jestri. (5dien biju uz vienu balli, kurā spēlēja kaut kādi brāļi Sudrabi- šausmas, riktīgi mūjābeļi- o sole mio utt.- visiem bija līdz kaklam).
Man bija Edgars Linde (Jāzepa Mediņa mūzikas skolas zēnu kora diriģents) ar savu kompanjonu saksofonistu, kurš visādos projektos spēlē. Edgars piedāvā dažādus variantus- var spēlēt arī kompānijā ar 10 cilvēkiem- tas atkarīgs no klienta vēlmēm un maksātspējas :))
Mums būs grupa "Pagrabs". Ja nemaldos 3-4cilvēki, maksās 300Ls.Spēlēs līdz pat nākamās dienas pēcpusdienai!
4 muzikanti - 450 Ls . Toties repertuārs bija ļoti dažāds. Tikko spēlēja mums darba banketu, izdejojāmies līdz 7 rītā. Sākumā gribēja ņemt zināmu grupu, kas par 3x45 min prasīja 1400 Ls, labi, ka izdomāja neņemt un paņemt vienkāršus muzikantus.
Mums darbā gan bija svarīgi,lai var slēgt līgumu un maksāt ar pārskaitījumu - diemžēl ļoti maz grupas piedāvā šādu iespēju, bet kāzās tas nav būtiski.