Kāzu plānošana
Mūzika, vakara vadītāji un mākslinieki
DJ izmaksas
Meitenes, vai kāda no jums ņems DJ? cik tas varētu izmaksāt? vai ir kāda, kas ņēma pagājušogad? ja jā, kādas atsauksmes, izmaksas? man šobrīd prasa apmēram 250Ls, bet man liekas padaudz, bet varbūt tomēr nē...
Man māsai kāzās bija DJ, bet tas bija 2006gadā un tad prasīja 150Ls.. Tā kā varētu tagad arī būt 250Ls..
Man bija DJ - pats ar savu tehniku. Draudzenes kāzās viņs vadīja arī spēles.
Maksājām Ls 150, bet viņš teica, ka jau uz vasaras beigām esot ņēmis vairāk.
man tagad ir piedāvājums uz 215 Ls (no 6 vakara līdz 4 rīta... ar tehniku un gaismām), arī nezinu, vai tas ir ok. Biju sameklējusi internetā vairākus sludinājumus par DJ pakalpojumiem, aizsūtīju pieprasījumu pa e-mailiem, bet līdz šim brīdim nedēļas laikā tikai viens atbildēja... (jocīgi, varbūt tiem DJiem tāds stiliņš neatbildēt :D ) Dzirdēju, ka kādus 2 gadus atpakaļ DJ maksāja nevairāk par 100 Ls... :(
Man buus ljoti labs dj.Sarunaaju no muuzikas akademijas, taa kaa tur maaciijos. Prasa 250. Ar savu aparatuuru, un gaismaam ja mums vajadzees. Nez kaa ir ar taam gaismaam, vai ir piemeeroti kaazaas?
Droshvien jau labaak, ka ir kaadi nekustiigi prozhektori kaktos, nekaa visa telpa ar vispaareejo apgaismojumu..kaadai ir pieredze?
Es redzēju, ka tās gaismas iesledz tikai kad jau riktīgas dejas.
Hmmm.. man bus DJ no 18 vakara lidz ritam pa 90Ls un ar labam atsauksmem.
Varbūt vari padalīties ar informāciju? Ļoti laba cena... un ja ar rekomendācijām...
Ja, man arī informācija par DJ nodērētu..:)
Atsūti lūdzu man arī dj informāciju, ja vari.
Uz melnei@inbox.lv vai caur portālu.