FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Mūzika, vakara vadītāji un mākslinieki

Kāzu rīkotāja...

Foririnka 15.02.08. 19:38 | Kāzu datums: 24.07.2008

Sveikas, meitenes!

Man ir liels lūgums Jums, sakiet vai kādai no Jums bija kaut kāda pieredze ar kazu rīkotāju Ilzi Viļumu – Boniju?
Mēs gribam aicināt viņu organizēt mūsu kāzas. Dažas reizes esam ar viņu tikušies, gājuši uz viņas izrādi – ļoti jauks cilvēks. Bet lieta tāda, ka nejauši ieejot Delfi forumā, izlasīju ļoti nejaukus vārdus par viņu, ka gandrīz sabojāja kāzas kādam pārim.
Esmu apjukusi, jo liekās, ka Ilze jauks cilvēks...

18 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
miice 15.02.08. 20:24 | Kāzu datums: 02.08.2008

Domāju neuztraucies, vienmēr jau būs cilvēki, kas kādam nepatiks kautkāda iemesla dēļ, varbūt tas pāris arī nemaz nebija tuk jauks(:.Nevarētu jau tā būt, ka kāzi rīkotāja apzināti sev taisa antireklāmu, kaut kas noteikti ir apakšā):

Foririnka 17.02.08. 09:53 | Kāzu datums: 24.07.2008

Ja, laikam Tev taisnība, katrs pāris ir atšķirīgs un situācijas arī. Cerams, ka mums viss izdosies.. Būs daudz jārunā ar kāzu vadītāju un jāseko līdzi..

L
Līga 18.02.08. 17:59

Nezimeisti tadu lietu, ka dazkart negativas atsaukmses sacepj konkurenti. Ta ka uz tam vajag raudzities nu taa - izlasit, jaa, bet nevajag domat, ka tiesham ta ir 100% pateisiba, ko kads uzrakstijis. Ilzi personigi nepasistu, ebt esmu bildejusi vinjas vaditos pasakumos. Liekas jauks cilveks un pasakumi, kuros vismaz es biju bildet - bij labi. Ta ka vinja vada jau labu laiku pasakumus - tas bus novadits profesionala limeni.Tiesa gan - var jau but taa, ka neizveidojas ne ar pari, ne ar viesiem nekads ipashais kontakts, bet sha ka taa - sanjemsiet profesionalu darbu. Manuprat.
Kaut kur pagajusha gada lasiju par vinju negativu ausauci un vel nodomaju - vai nu konkurets, vai akdiem tiesham neizveidojas ar vinju kontakts, vai arii gadijas cilveki, kas pashi nezin, ko isti gribeja un Ilze to neiedeva - sho to sazin ko....Visadi medz gadities.
Varbut, ja baidies - pajauta pashai Ilzei, lai iedod kadu 4-5 savu paru kordinates. Parunajies ar tiem, kam jau vinja vadijusi.Vai samekle , teiksim, draugos parus, kam Ilze vadjusi - tie vislabak zinas teikt, ka vinja stradajusi;) Nav jegas lasitatsuaces netaa ne par vienu, jo nevari but drosh vai ta nav"sacereta"pasacinja.

d
dacite 18.02.08. 18:35

PATI PAR SEVI JAU VIŅA IR FEINA, ATRAKTĪVA, BET TAS KO ES REDZĒJU VIENĀS KĀZĀS BIJA MURGS.NEBIJA NE PUSES NO TĀ, PAR KO IJA SAMAKSĀTS UN TAS DJ KAS AR VIŅU...200 DZIESMAS DATORĀ.

Shuko 19.02.08. 10:17 | Kāzu datums: 02.08.2008

Pabijām vienās kāzās kuras Bonija vadīja - jāteic, ļoti specifisks vadīšanas veids, manuprāt ka šis ir tas gadījums - vai nu patīk, vai nepatīk, man personīgi npatika, pārāk uzspēlēts likās viss pasākums. Bet jaunais pāris bija starā - un tādā gadījumā savu darbu viņa godam paveica! Mācēja labi publiku aizkustināt, bija jautri, bet man personīgi tas stils ko viņa ietur un kā runā, dzied nepatīk, BET kā jau teicu - tas ir gaumes jautājums.
Lai veicās! Ja viņa Tev patika no pirmās tikšanās reizes, tad domāju, ka vīlusies noteikti nebūsi, jo Bonija manuprāt dara maksimāli visu lai jaunais pāris ir apmierināts, pārējie ir pakārtoti jaunajam pārim! Būs ok! ;)

Foririnka 19.02.08. 10:42 | Kāzu datums: 24.07.2008

Paldies, meitenes, par atsaucību!

Bijām ar mīļumiņu Bonijas izrādē - Es mīlēju Tevi saullēktā- mums ļoti patika, bija interesanti.. Domāju, ka mums ar viņu izveidojās labs kontakts, tāpēc ceru uz to labāko!:)

Upmale 19.02.08. 11:37 | Kāzu datums: 25.07.2006

Pati Ilze ir ļoti laba un izdomas bagāta vadītāja, diemžēl viņai nav paveicies ar pārējo komandu.
Muzikanti, ko viņa piedāvā no sevis, vismaz tie,kas bija pirms 2 gadiem, bija ļoti diletantiski un par DJ arī piekrītu - praktiski tas cilvēks nav nekāds DJ, bet iemācījies no datora mūziku palaist.

19.02.08. 14:21

Ja Ilze nav ieslīkusi rutīnā, kā lielais vairums kāzu vadītāju, kas jau trešo gadu visu dara pēc viena scenarīja, tad domāju, ka viņa ir ļoti laba vadītāja.
Ir nācies kopā nostrādāt 2 pasākumus, kad Ilze vēl tikai sāka ar to nodarboties. Par viņu kā vadītāju, ja nekas nav mainījies, noteikti priecīga būs arī publikas jaunākā daļa, jo daudzās kāzās par bērniem ir nepamatoti aizmirsts.

L
Laveniece 19.02.08. 15:39

Es arī esmu tikusies ar Ilzi, viņa atstāja ļoti labu iespaidu:) Man liekas, ka jāklausa, ko sirds Tev saka-ja Tu gribi, lai tas cilvēks vada Tavas kāzas un Jums saskan, tad nevajadzētu pievērst uzmanību komentāriem internetā!:) Pēc viena komentāra nevar spriest par cilvēku:)

M
Maijuks 19.02.08. 16:42 | Kāzu datums: 07.06.2008

Viņa mums rīkoja darba pasākumu, tad arī bija iespēja pavērot, jo arī biju domājusi, ka zvanīšu viņai par vakara vadīšanu, bet kad redzēju viņu darbībā, sapratu, ka nevēlos, nepatika dažas nianses, taču tas ir mans subjektīvais vērtējums.,Bet domāju, ja tev ir kontakts un viņa simpatizē, tad ņem.

p
pekainite 19.02.08. 16:53

Man arī bija doma par viņu kāzu vadīšanai, bet, diemžēl no pietiekami tuva cilvēka, kura viedoklim uzticos, saņēmu sliktas atsauksmes par nepatīkamiem pārpratumiem kāzu dienā no vadītājas puses un tas nav variants, kad nezina, ko grib:( Līdz kāzām viņi arī bija sajūsmā par Boniju, teica, ka īstais cilvēks, ka uz viena viļņa... Pati tajās kāzās gan nebiju, tāpēc neko konkrētāk negribu teikt un blamēt, bet savām kāzām Ilzi tomēr neizvēlējos.
Grūti jau tā pateikt- būs vai nebūs labi, tur vai nu jāvadas pēc intuīcijas, pēc personīgās pieredzes no citiem pasākumiem, vai nu vienkārši jāriskē :)

sigita123 20.02.08. 10:13 | Kāzu datums: 07.06.2008

es dzirdēju labas atsauksmes par viņu, līdz ar to vēlējos viņu savām kāzām, bet tā sanāca, ka tas datums viņai bija jau aizņemts...

I
Ingeborga 06.05.08. 16:15 | Kāzu datums: 21.06.2008

Es arī pabiju viņas vadītajās kāzās. man arī kaut kā nepatika. Likās uzspēlēti un uzb'\azīgi. Kāzu viesi jau bija noguruši no visa. Likāsm, ka bija pārcentusies, jo visu laiku lika viesiem runāt un tas nevienmēr visiem patīk

MIGLA 06.05.08. 17:35

Visiem nekad neizpatiksi, un tas arī nemaz nav vajadzīgs. Ja viss tiek izrunāts un vēlmes saskaņotas, ja cilvēks šķiet simpātisks, tad visam vajadzētu būt kārtībā. Jaatceras,ka viņš nav ne māsa ne brālis un visu par Tevi no pāris tikšanās reizēm uzzināt nevar, tad arī var gadīties sīki misēklīši, bet neticu,ka tie var sabojāt visas kāzas:) No viesu viedokļa raugoties bieži dažas lietas var šķist ne tā........, bet neviens jau tā īsti nezin kāda bijusi noruna starp vakara vadītāju un jauno pāri. Kāzas dominē jaunā pāra vēlmes un idejas. Lai veicas!
Strap citu, ņem vērā,ka LASOT KOMENTāRUS NEVAR VISU ŅEMT NOPIETNI:):):):)

M
Murrrr 06.05.08. 20:00

Interesanti, redzot viņas bildes no kāzām, rodas jautājums - viņa tā saģērbusies un vispār iztaisījusies kādas noteiktas atrakcijas dēļ, vai viņa tādā paskatā parasti arī kāzas vada?

I
Ingeborga 06.05.08. 20:15 | Kāzu datums: 21.06.2008

Viņas apģērbi bija stipri dīvaini(ja tā var teikt) un tas ne vienmēr bija pieskaņots kādai konkrētai atrakcijai.
Protams, ka visiem ne vienmēr var izpatikt. Un es jau nesaku, ka man viņa pilnīgi un galīgi nepatika. Vienkārši bija daudz par daudz un liela viesu mocīšana. Varbūt kādam noder, lai zinātu, ko viņai pateikt, lai nedara, kā teikt- novērst pierms laika.
Bet atraktīva viņa bija un viesus ar izdevās iekustināt

z
zaki 16.07.10. 17:03 | Kāzu datums: 10.07.2010

Nekad mūžā neņemiet šo kāzu vadītāju! Mūsu kāzas viņa novadīja vienkārši briesmīgi. Pašās kāzās mēs viņu redzējam pāris reizes, viņa neko nedarīja pilnīgi. Kad vajadzēja kādā brīdī kautko pateikt vai izdarīt - viņa tikai stāvēja maliņā!Kad sākās bankets, viņa uzrādīja tikai divas spēles un viss, ar to arī beidzās visa kāzu vadīšana! Organizēšanā viņa ir pilnīgā nulle, viņa mums neko nav palīdzējusi kāzu organizēšanā. Kad mums bija kautkas vajadzīgs viņa pat neatbildēja uz vēstulēm e-pastā!!! Mēs bijām šoķēti! Protams, iluzionistj ko viņa piedāvā bija feins, neko nevaru pateikt, nenozēlojam ka paņēmām viņu. Bet salūts, ko viņa piedāvāja, bija vienkārši briesmīgs. Kaut arī viņa solīja, ka tas būs neizsakāmi labs! Neuzķeraties. Nepažēlojiet naudu un pasūtiet salūtu kādā citā vietā, lai kāzās nebūtu nepatīksamu pārsteigumu!

s
saulitesaulite 16.07.10. 17:52 | Kāzu datums: 28.08.2010

Es ari saubijos tapat ka tu, satikos ar Boniju man tiri labi patika, bet tad palasiju atasauksmes interneta un skatijos vinjas video un kaut kas man isti neparliecinaja, tapec dross paliek dross izvelejos citu kazu vaditaju.