Kāzu plānošana
Mūzika, vakara vadītāji un mākslinieki
Kādu mūziku/ mūzikas stilu?
Domājam ņemt dīdžeju.. vai arī vnk likt diskus, jo kāzas būs tāda kā sava veida pieņemšana- ilgs līdz vakaram un tad prom ceļojumā... reālais tusiņš būs kad atbrauksim atpakaļ.. mūzika mums pašiem patīk visvisāda- sākot no džeza, klasisakjiem, regeja, līdz hiphop un latviešu- varētu jau laist visu pēc kārtas, bet gribās tādu vienotu stilu... ko Jūs ieteiktu? Ko pašas izvēlējāties??
Mums būs dzīvā mūzika.
Mums bus muzikanti un kad sie atputisies busim pasi sagatavojusi izlasi ar ne tikai latviešu dziesmām (uz dažāda stila),kuras tad atskaņos. Un otra diena rausim vaļā tikai savus diskus! :)
nu dziivaa vai nedziivaa muuzika tas vienalga, bet kads bus kopejais muzikas stils tiesi vairak interesetu...
es domāju, ka grūti izvēlēties vienu stilu, labāk, man liekas, ņemt kādus trīs stilus un tad pakāpeniski, vakara gaitā pāriet no viena pie otra... hmm, es ar par šito domāju, mēs varbūt darīsim tā, ka sākumā kaut ko mierīgu, džezīgu, kā Norah Jones, Ella Fitzgerald, utml.. tad pāriet uz latviešu zelta klaisku, Mežrozīti un Ķiršu lietu utt, un tad kaut ko vienk.dejošanai un party, kā Scissor Sisters, Abba, Robbie Williams utt.
Mēs domājam gan latviešu mūziku, gan repu, gan popiņus, no visa kā pabišķim! Jo man patiešām mūzikas stils patīk atkariba no garastavokla. :)
hainta - man liekas vajag ieturet vienu koncepciju - ievirzi, nevis jaukt vienaa katlaa visu ko.
man pashai no tevis uzskaitiitajiem stilim tuvs ir jazz un klasiskaa muuzika. bez tam - no jazz un klasikas var sastaadiit daudzu stundu programmu, kuraa ietvertas tikai un vieniigi liriskas, romantiskas, skaistas un jautras dziesmas. manupraat - ljoti piemeeroti kaazaam. regejs, hiphops - nu tas man shkjiet kaazaas taa iisti neiederas, jo shii muuzika staasta par pavisam kaut ko citu. latvieshu - tas jau ljoti no gaumes atkariigs, bet es pati par latvieshu muuziku sajuumaa neesmu (lielaakaa dalja dziesmu man shkjiet gana banaalas, vai arii muzikaalais izpildiijums ir diezgan vaajsh, bet taas tikai manas domas, bez tam - arii latvieshiem ir daudz skaistas dziesmas - no 70-80 gadiem jau noteikti)
manaas kaazaas skaneeja jazz. man patika, likaas taa dikti miiliigi, jo jazzaa tomeer visas dziesmas ir vairaak par miilestiibu, varieejas tikai izteiksmes veids, muuzika ir gana neuzbaaziiga, lai netrauceetu viesiibaam, un parasti cilveekiem pret to nav iebildumu - nedz vecajaam krustmaateem, nedz jauniem cilveekiem.
paldies ashele... tiesham parliecinaji mani, ka vajag to džezu.. man jau ar liekas, ka vajag vienu ztilu nevis jaukt visu kopaa...
hmm,interesanti...kā viesiem patiktu metal?:D
joks,protams.
Man šķiet, ka mūzikas izvēlē noteicošais ir tas, vai pie tās var dejot un vai viesi grib/prot pie tās dejot.
Biju vienās kāzās, kur spēlēja tādu kā viduslaiku stila instrumentālo mūziku, kaut kas no īru tautas mūzikas. Klausīties var, jā, bet padejot pie tādas diez ko patīkami un viegli nav. Nu cik tad daudz lēkāsi riverdance stilā?!? :)
Mēs jauksim stilus, jo dažāda gaume:)Man tā labāk patīk...:)
Mums būs jauktas kāzas, tad nu būs viss, gan krievu, gan latviešu , gan angļu.Tāpēc ņēmām DJ.
Mums spēlēs da jebko :)
Jo būs dažādas paaudzes :)
šaubos, ka manām omītēm patiktu jazz, regejs vai hiphops :) Jo vieni gaudo, otri rej kā suņi :):):)
Tapēc būs grupa, kas pieskaņosies visiem :) un daudzās valodās :)