FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Mūzika, vakara vadītāji un mākslinieki

Iesakiet kāzu vadītāju - VĪRIETI

a
amnesia 04.03.08. 16:40 | Kāzu datums: 23.08.2008

Kāzu scenārijs būs gatavs, bet vēl neesam atraduši kāzu vadītāju (no Baznīcas līdz nākamās dienas pusdienlaikam). Visi vadītāji tikai tādi vakara vadītāji vien ir - sāk strādāt tikai no sagaidīšanas viesu namā un pēc mičošanas grib taisīties projām. :(
Gribētos lai vadītājs ir vīrišķigs un jautrs vīrietis.
Ja būtu jātrāpa naglai uz galvas tad teiktu - Ilzi Viļumu tikai vīriešu dzimtē :))

10 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
Kristiņa 04.03.08. 16:41 | Kāzu datums: 02.08.2008

Kurā reģionā?Pilsētā?

a
amnesia 04.03.08. 16:42 | Kāzu datums: 23.08.2008

Sākums Rīgā

i
inly 05.03.08. 11:07

Valdis Melderis, Valters Krauze, vēl aktrisei Sandrai Zvīgulei vīrs esot ekselents!

a
amnesia 05.03.08. 11:17 | Kāzu datums: 23.08.2008

šie kā reizi ir no sērijas "marionetes"
cilvēki ar skaļu vārdu, prasa daudz, bet dara maz, par strādāšanu uz visām kāzām negrib dzirdēt, vada tikai vakara daļu
tāpēc arī meklēju kādu, kam patīk tas ko dara, un ir talants un vēlme strādāt ar cilvēkiem un pasākuma vadīšanu, kas kā Bonija - novada visu pasākumu

esmu vēl meklējumos, ceru, ka būs vēl kāds ieteikums no personiskās pieredzes - kas redzēts darbībā un paticis

Africa 05.03.08. 12:03 | Kāzu datums: 21.07.2007

nu Sandras Zvīgules vīrs Kaspars noteikti būs labs, nezinu kā viņam tagad ar cenām, bet vada pasākumus gan ar humoru, gan ar patosu.

a
amnesia 05.03.08. 12:19 | Kāzu datums: 23.08.2008

paldies, pameklēšu kontaktus

Lauminja 05.03.08. 16:28 | Kāzu datums: 28.07.2007

Kaspars Upacieris lieliski vada pasākumus. Tās gan nebija kāzas, bet apaļa jubileja ar vairāk nekā 100 viesiem. Pasākums bija novadīts lieliski - viņš paspēja gan pajokot, gan pasākumus pieteikt, gan spēles novadīt, gan par 80-gadīgas omītes ērtu sēdēšanu parūpēties. Biju ļoti parsteigta par pozitīvo iespaidu, jo neesmu viņa radio vadīšanas stila cienītāja.

D
Danotina 05.03.08. 18:08 | Kāzu datums: 22.08.2008

nedomāju,ka Ufo būtu ar mieru vadīt tik ilgu laiku - plkst. 2.00 ir maksimums. ZInu pēc pieredzes, viņš ir vadījis daudzus pasākumus, kurus esmu organizējusi un piedalījusies.

i
inly 05.03.08. 20:12

Nez, cik sanācis būt kāzās, kur bija meitenes - kāzu vadītājas (īsti viņu vārdus nezinu), abas kāzas man tā nevisai... galvenais ka jaunajam pāriem galīgi nepatika... viņas vadija un orgainzēja visu. Manis ieteiktie vadītāji ir tie, kas man tika ieteikti, un tikai ar ļoti labām atsauksēm. Vēl bija variants Ainārs Ančevskis, bet man viņš neīpaši, pārāk puicisks likās...

Shuko 06.03.08. 14:15 | Kāzu datums: 02.08.2008

Valdis Melderis tiešām ir atraktīvs un jautrs vadītājs, bijām vienās kāzās kuras viņš vadīja, bija sirsnīgi un mīļi tais brīžos kad vajadzēja tādu noskaņu un jautri un smieklīgi attiecīgi citos brīžos. Man patika! Ļoti labs iepaids palika, tusējās līdz rītam kopā ar viesiem, izdancināja dāmas - vispār bija foršs pasākums!!