Kāzu plānošana
Mūzika, vakara vadītāji un mākslinieki
Ludzu padalieties pieredzē par Grupu Grieži
Padalieties pieredzē par muzikantu grupu Grieži.
Gribētu viņus savās kāzās, bet atsauksmes ir tik DAŽĀDAS.
Nu tad noteikti tā ir bijusi kāda mellā diena, jo mums viņi spēlēja un ļoti apmierināja repertuārs, darbs ar publiku - viss bija ideāli. Un es esmu ļoti cimperlīga - gan ar muzikālo izglītību, gan pati kādreiz kāzas vadījusi.
Man šitā vienreiz bija ar vienu fotogrāfu. Viss, ko viņš iepriekš bija darījis, tai skaitā manas kāzas bildējis - bija ideāli. Ieteicu viņu vieniem cilvēkiem un beigās apkritu - jo atsauksmes bija ļoti sliktas, redzēju bildes - arī bija izcili neveiksmīgas. pēc tam mana darba kolēģe ar viņu sadarbojās - atkal viss bija ideāli.
Laikam tiešām kaut kādas mēness fāzes arī spēj ietekmēt šo darbu.
Nju mums bija ļoti bēdīga pieredze ar Griežiem, kaut ko tik drausmīgu nevarēju iedomāties...., bet viņiem laikam kaut kas bija uznācis, jo vedējiem viņi ļoti labi nospēlēja....:):)
Viņi spēlēja, kad nevajag, jauca ritmus, spēlēja neadekvātu mūziku....
Nu, ja - tak uzjautajiet Jānim pašam;)
Tā kā mums kāzas bija pirms 2 gadiem, tad laikam tas cipars vairs nav aktuāls.
Bet skatos, ka Griežu vadītājs ir aktīvs Precos.lv foruma rakstītājs - var taču uzjautāt viņam pašam un rakstiski.
Man arī tas interesētu, kādas aptuveni ir izmaksas... Mūziķus kāziņām vēl neesmu atradusi :(
....un tad nu šis būtiskais jautājums- CIK maksāja?
Nu ja - par alko, droši vien tas kādiem ir svarīgi - neredzēju, ka dzertu un ēst ar - kad visi sabrauca, uz brīdi ieknābāja un atpakaļ pie instrumentiem. Un instrumenti bij salikti pirms atbraucām. Šiem punktiem tik varu pievienoties.
Patiesībā - man teiksim ne visai patīk šlāgeri un tamlīdzīgā mūzika.Bet kāzas vajag tādu mūziku - lai var dejot gan vecs, gan jauns. Un Grieži tādu spēlēja.Es nezinu kādi tur var būt iebildumi pret viņu repertuāru, bet , manuprāt, tas bij dikti atbilstošs šādam pasākumam. Un par to cik ilgi spēlē - man nav ne jausmas, jo es aizbraucu ap kādiem 3 naktī - viņi vēl spēleja.
aizmirsu uzrakstīt, bet mēs arī bijām muzikantus klausīties, jo gaumes, kā Līga raksta, tiešām ir ļoti dažādas.
Atsauksmes labas :
1. Tiešām labs un plašs repertuārs;
2. Ļoti zolīdu un kārtīgi cilvēki - alko praktiski nelietoja un pie galda bija jādzen ar lūgšanos;
3. Labi izskatās - nebija saplēstos džinsos un saburzītos kreklos - diemžēl ir nāciet redzēt arī tādus muzikantus kāzās pilī ;
4. Spēlēja kā sarunāts un pat ilgāk;
5. Bija jau atbraukuši pirms kāzu viesiem un visu sakrāmējuši
6. Vedēji sacīja, ka vadītājs pametis labas idejas scenārijam
Mums pat neprasījās, lai tā dziedāšana būtu citā valodā, jo instrumentāli viņi ļoti labi nospēlēja visus sirdi plosošos roka leģendu gabalus.
Es biju vienas kazas, kur 2 Griezu puishi speleja Lejasbebros.Super. Man ljoti patika.Piedevam vinjiem bij pagruts uzdevums, jo Lejasbebros ir taa, ka muzikjiem tur diezgan neerta vieta, ja daudz viesu un galdi visapakrt zalei.Bet nu vinji , kaut ar gruti parredzet zali - tapat istajas vietas prata piespelet uns adarboties ar vedejiem.Man tas liekas kazas ljoti svarigi, ka muzikji taa mak palidzet, piespelet vajadzigajas vietas un tadejadi padarot pasakumu forshaku. Neatceros - varbut vinji tiesham dziedaja tikai latviski, bet speleja gan vinji pat roklegendu gabalus, ko manuprat, ir gruti nospelet...Un karaoke bij superiga.Venig - tas ar atkarigs no dziedatajiem:Dr jua tadi viesi, aks doma, ka kaut cik jedzigi dzied, lai gan skan shausmigi.Tajas kazas noveicies bij, jo dziedataji bij gana labam balsim:)
Bet kopumaa - Griezi ir profesionalji.Gaumes var but atshirigas, bet spele vinji labi.
Mums spēlēja. Patika, jo dažāds repertuārs. Dziedāja dziesmas no manas mammas jaunības, kā arī Prāta Vētras un Reinika repertuāru.
Patika, ka viņiem bija daudz dziesmu klažu un varējām dziedāt karaoke viņu pavadījumā.
Patika arī tas, ka piemeklēja ļoti labu fona mūziku rotaļām un tostiem un dāvanu pasniegšanai.
Mīnuss tas, ka viņi dzied TIKAI latviešu valodā.