FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Mūzika, vakara vadītāji un mākslinieki

Rokas naudas līgums ar muzikantiem

R
RedRed 27.03.08. 10:40 | Kāzu datums: 07.06.2008

Vai kāds/a var izpalīdzēt ar rokas naudas līguma paraugu, kādu izmantojāt, lai vienotos ar muzikantiem par spēlēšanu kāzās. Negribās iemaksāt naudu bez nekāda papīra. protams, arī papīrs nav garants, bet nu tomēr nedaudz drošāk. Paldies, ja varēsiet izpalīdzēt

12 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
M
Melanija 27.03.08. 15:20

Garants būs tikai un vienīgi tad, ja Jums būs labs personiskais kontaksts izveidojies! Ja paziņas, tad vēl labāk. Pretējā gadījumā neviens līgums Jūs nepasargās no ķibelēm! Jo tiesā dēļ 50 Ls jaui nesūdzēsiet!!!

sinduciitis 27.03.08. 15:23

Vispār jau es ar uzticos cilvēkiem,nu nav gadījies,ka būtu pievīluši.Cik ir runāti muzikanti,saimnieces,pirtis,vienmēr viss ir bijis kā sarunāts un pat vēl labāk :) Kā jau te ieprieks RedRed teica,ja ar šiem cilvēkiem izveidojas labs kontakts,tad nevajdzētu būt problēmām.

R
RedRed 28.03.08. 13:15 | Kāzu datums: 07.06.2008

Es uzticos, bet gribu papīru. Vai tiešām nevienai nekad nav bijusi vajadzība pēc līguma?

Dmitrijs_Mokejevs 03.04.08. 12:37 | Kāzu datums: 15.08.2008

Kas tas tāds par rokas naudas līgumu?

B
Baibs 03.04.08. 14:33 | Kāzu datums: 16.05.2008

cik es esmu dzirdējusi, tad muzikantiem maksā pilnu summu pēc svinībām. un nekādi līgumi

03.04.08. 20:05

Mēs piedāvājam slēgt līgumus, bet neviens pāris nav piekritis.

S
Saulite23 04.04.08. 10:57 | Kāzu datums: 18.08.2007

Mums ar nebija līguma, maksājām pēc svinībām. Nekādu naudu pirms tam neiemaksājām, rezervējām datumu, tad vēlreiz pārzvanīju mēnesi pirms kāzām un kāzu nedēļā, vai viss kārtībā un noprezicētu detaļās:))

S
Saulite23 04.04.08. 10:58 | Kāzu datums: 18.08.2007

Tāpat darījām arī ar saimnieci, atrakciju rīkotāju, fotogrāfu utt. Lai īsi pirms kāzām nebūtu nekādu starpgadījumu:)

R
RedRed 05.04.08. 15:33 | Kāzu datums: 07.06.2008

Diez kāpēc pēc tam visi forumi pilni ar to, ka kāds muzikants, viesu nams utt. atteicis, vai neizdarījis kā vajag. Es uzskatu, ka līgums ir vajadzīgs kaut vai tāpēc, lai otrā puse arī saprot, ka mēs tā teikt "neuzmetīsim" viņus.
Griežu Jāni - vai vari izpalīdzēt un atsūtīt līguma paraugu jeb tā ir tāds ļoti slepens un neizpaužams?

J
John_Winhill 03.06.08. 02:44

Jau gadiem praktizēju iemaksu vai līgumu slēgšanu. Šīs lietas ir vērā ņemamas, jo tādējādi pasargātas abas puses.
Man kā muzikantam ir jābūt pārliecinātam par to, ka konkrētais datums ir aizņemts, līdz ar to kolēģis savlaicīgi brīdināts par iemaksu, un viņš arī citiem interesentiem zinās konkrēti atbildēt.
Un starpību jau saņemam kāzu dienā vai kāzu noslēgumā, kā nolīgts.
Tā, ka tautieši, ja labi strādājam un turam vārdu, tad nav ko baidīties!

Shuko 03.06.08. 11:04 | Kāzu datums: 02.08.2008

Man arī ir līgums ar muzikantiem. Ja ir vēlēšanās atsūti man savu epastu - es Tev līguma paraugu nosūtīšu!
Manuprāt, ka līgums tomēr cilvēkus/māksliniekus mazlietiņ disciplinē! ;)

a
amnesia 03.06.08. 11:13 | Kāzu datums: 23.08.2008

jā - man arī ir līgums un iemaksāta daļa summas, gan tāpēc, ka muzikantiem droši, ka datums tiešām aizņēmts, gan man, ka tomēr ir skaidrība un viņi mūsu kāzās spēlēs
kaut gan -- vienmēr jau var būt negodīgā puse, pat neskatoties uz līgumiem un rokasnaudām :(