Kāzu plānošana
Mūzika, vakara vadītāji un mākslinieki
Saksafonists
Sveiki!
Vai kāda varētu ieteikt muzikantu, kas labi spēlē saksafonu un neatteiktos uzspēlēt arī laulības ceramonijas laikā?:)
Paldies!
Kurā vietā tev interesē?
Uzreiz prātā nāk Imants Skuja :) Ja būsi ievērojusi, agrāk Vecrīgā pie vecā unīša viņu varēja redzēt diezgan bieži. Profesionālis savā profesionālismā - tiešām. Cilvēks saksafons. Man mājās kaut kur ir viņa CD ar mobilo telefonu, bet pieņemu, ka internetā arī varētu mēģināt atrast kādu info :)
Varbut tu zini kādu tukumnieku? Mēgināju runāt ar Vilni Prancānu (man viņu ieteica,jo es neesmu tukumniece), bet viņs nevar :(
man ir doma aicinat no Rīgas, bet varbut varu kādu vietējo dabūt tikai uz ceremoniju!
Ja tukumnieks tad ir Irlavas vidusskolā ,ja nemaldos fizkultūras skolotājs kurš fantastiski spēlē saksofonu.Zinu vārds -Madars,bet vairāk nekādu kordināšu nav.Varbūt vari viņu atrast pašā vidusskolā vai uzzvanot uz skolu.Mums viņš spēlēja kāzās -vienkārši fantastiski.
Jebkurā pilsētā ir profesionālās ievirzes mūzikas skola, kurā noteikti vajadzētu arī būt saksafona programmai. Domāju, ka tās pasniedzējs noteikti neatteiktos no liekas haltūras:)
Jā, tiešām Madars ļoti smuki spēlē. Biju vienā tusiņā, kurš viņš muzicēja. Kad spēlēja tēmu no filmas "Ilgais ceļš kāpās", pilnīgi sastingu aiz sajūsmas un baudīju viņa solo priekšnesumu.:))
mani arii interesee saksofonisti! bet Riigaa (un nedaargu). Varbuut kaads var ieteikt?
Varu ieteikt Elmāru Rudzīti, meklēt caur draugiem.lv
Varu ieteikt saksafonistu no Rīgas: Kārlis Vanags (mob.: 29448499) no džezmeņiem "silvesteri orkesteri". Kaut ko paskatīties un paklausīties var viņu mājas lapā www.silvesteriorkesteri.lv. Lai izdodas!
Sveikas.Visu laiku es te dals zināšanās savās,varbūt kāda var palōidzēt tagad man?Meklēju saksafonistu Saulkrastos vai to tuvumā.Vajadzētu uz pavisam īsu mirkli un der arī mūzikas skolas skolnieks.Varbūt kāda var ko ieteikt.Paldies
Meitenes, padalieties, ar kādu summu aptuveni jārēķinās, ja gribu solo saksofonistu ceremonijā?
Mums saksofonists maksa 35 LVL uz ceremoniju!
saprotu, ka atradāt kādu no Tukuma? varbūt vari padalīties ar kontaktiem. Mums'Jaunmoku pils iedeva divus kontaktus (Vilnis Prancāns un otra bij kaut kāda sieviete), abi atteica :(
Mums vedēji sarunāja mūzikas skolotāju,no vietējās mūzikas skolas.Es domāju ,ka katrā pilsētā ir tāda.Un parasti skolotāji ir priecīgi piepelnīties.
Varbuut ir kaads labs saksafonists Liepajas, Ventspils vai Kuldigas pusee t.i Kurzemee???
E.VĪGNERA KULDĪGAS MŪZIKAS SKOLA Saksafonistu ansamblis - vairākas skolnieces, kas ļooti skaisti spēlē saksafonus. Diemžēl kontaktu man nav.
Mūsu mācītājs Aivars Smuidris (meklēt caur draugiem.lv ) fantastiski spēlē saksafonu, tikai domāju, ka laulāt un vienlaicīgi spēlēt, tas nebūs iespējams :(
Taa vareetu buut :)
Es jau paspeeju iestaaties Draugu Saksafonistu Domubiedros, lai atrastu maakslinieku :))
Ir dazaadas cenas, bet visi no Riigas. Leetaakais par stundu prasa 30lati + round trip.
Kuraa bazniicaa vinsh kalpo?
Līga Aleksandra Pavloviča. Viņas numurs - 25883552
mācītājs Aivars Smuidris kalpo Rīgas Mārtiņa Evaņģēliski luteriskā baznīcā