FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Mūzika, vakara vadītāji un mākslinieki

Vajag labus kāzu muzikantus! Iesakiet!

k
krupitis 05.05.08. 18:17

Iesakiet kadu muzikantu,kas par darbu neprasitu vairak par 100Ls!Kazas saldus rajona!

20 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
Dellīte 05.05.08. 20:35

buus pagruuti par shaadu summo atrast labus muzikantus:(

A
Ančuks 05.05.08. 21:14 | Kāzu datums: 13.06.2008

Izskatās ka tev grūtības sagādā pilnīgi visa kāzu organizēšana.Gan tev frizieri pa lēto vajaga,gan muzikantus ,gan kāzu vadītāju.Varbūt kāzas atliec un izaudz lai precētos?

l
liencis99 05.05.08. 22:20

Es tev pilnīgi piekrītu. Precēties grib, bet finanses to neatļauj. Tad jau ir tikai divi varianti
1. precības atlikt līdz laikam kad to var reāli arī atļauties
2. pa kluso, bez lieka šuma

ingaa 05.05.08. 22:48

Labus nez vai izdsies atrast, apjautajies varbut starp pazinam ir kads, kas muzice, beigu beigas var jau sarakstit savu iemiloto muziku diskos Diezgan darbietilpigi, tacu vispar nevajadzes tereties!
P.s. pie musdienu apstakliem,tas ir tikai normali meklet letakos variantus, ja cilvekam nav lieku n-to stuku un nav velesanas del diennakts svinibam iesaistities paradsaistibas uz pars gadiem ka minimums.

s
sena5 05.05.08. 22:55 | Kāzu datums: 30.08.2008

Diezgan neiecietīgi no meiteņu puses tā runāt, visu var atrast arī par tādām summām, vnk acīmredzot šinī portālā labāk nemeklēt, šeit visi maksā tik cik prasa, nemeklējot labākos variantus!?!
P.S Vajag pašai apvaicāties vietējiem, mazums kāds pazīst kādu un viss Tev būs, vai arī ir iespēja paņemt muzikantus līdz pusnaktij, pēc tam viesus atstājot ierakstu pavadījumā!!!Noteikti kādu atradīsi, tik meklēt vajadzēs ne tikai uzrakstot jautājumu portālā!!!!:)Veiksmi:)

perisa 05.05.08. 23:49

Es vispaar esmu sokaa par sadiem izteicieniem! Kaapeec vajag izteikt kaut kadas negatiivas emocijas! Katrs dara kaa grib un maksaa cik grib vai var!!!
Labaak skatieties pasas uz sevi - cik Jums naudas un kadas Jums ir iespejas! Bet negacijas paturiet sev!

Karolina 06.05.08. 08:34 | Kāzu datums: 28.07.2007

pameklē pēc sludinājumiem... es savām kāzām tā atradu 3 muzikantus pa 180 Ls :) domāju, ka vienu varētu atrast arī pa 100 Ls...

Upmale 06.05.08. 08:40 | Kāzu datums: 25.07.2006

Tikko biju lauku jubilejā, kur spēlēja muzikante pa 100 Ls un viņas vīrs datorā mainīja dziesmu pavadījumus.
Dziedāja tā neko, bet tie pavadījumi bija ar vienu pirkstu iespēlēti, diemžēl neko no viesu prasītā viņa izpildīt nevarēja, jo nebija pavadījuma.
Ja interesē, varu pajautāt telefonu.

A
Ančuks 06.05.08. 08:46 | Kāzu datums: 13.06.2008

Varit mani noriet ,bet palasot forumu viņai vienas problēmas.Pat uzvārdu nevar izvēlēties.??Nobriedis cilvēks tomēr pats arī ko var izdarīt un izdomāt.Palūkojoties fotogrāfijā nemaz nejūtos kļūdījusies.Aprecēsies lai pēc gada izšķirtos

k
krupitis 06.05.08. 08:53

Tad tu ieliec savu bildi,vai ari esat jau paskirusies,vai ari nav pat kopigas bildes!tU neesi viszine,tapec nevajag tavas domas ne man un ne ari kadai citai!Ja gribesu savu nakotni zinat iesu pie zilnieces,kur vismaz kada iespeja bus ka taisnibu pateiks!

k
krupitis 06.05.08. 08:56

Tadas meitenes ka ancuks un liencis99 padara tik jauku portalu pretigu un nozelojamu,kur es vairak nevaresu pajautat nevienu padomu!Un tad jums abam laimigi izteret vecaku naudu un platities par to!

kristine 06.05.08. 08:59 | Kāzu datums: 08.08.2008

mierīgi dāmas, precēties var arī 16 gados.. ka tik ir tā lielā pārliecība - ka tas ir īstais.. un pat ja nav iespējams to visu atļauties.. atmest ar roku un necīnīties es neieteiktu.

Es zinu ko varu nopirkt, cik samaksāt.. viņa arī apzinās, un tā arī meklē..
tieši šis optimisms ir tas, kas laulību satur :) gadiem.. jau tad kad liekas viss ir cauri, nav naudas utt.. ir kāds kas saka - viss būs!!!

turās!

A
Ančuks 06.05.08. 09:07 | Kāzu datums: 13.06.2008

Tas ka tu esi nenobriedusi sieviete lec laukā no katras rindiņas ko raksti.Tu galīgi nemāki uzklausīt kritiku.Iemācies uzklausīt citus un visu izvērtēt.Nu pasaki kur mūsdienās tu gribi atrast kāzu vadītāju kas tev novadīs kāzas pa 100ls?Tu ko ,ja nu vienīgi kādu kultūras nama tantuku.
Muzikantus-pareizi te rakstīja ,kas neko nevar pats nospēlēt.Sāc reāli skatīties.Ja nav naudas (un ne jau visiem viņa ir)tad vai nu ar kāzām uzgaidi ,vai precies pa kluso kā jau meitenes ieteica.
Un tāpēc te ir forums ka es drīkstu teikt ko vēlos,un ne tu man norādīsi ko es te drīkstu un ko nē.

l
liencis99 06.05.08. 09:20

Uzbrauciens arī man :)
Es netērēju vecāku naudu un arī šikas kāzas netaisu. Mēs kopā dzīvojam jau 12 gadus, un zinam ko gribam. Mums nevajag ne fotogrāfu, ne video, ne muzikantus, ne kāzu vadītāju ... Bet tas nenozīmē ka tādēļ šī diena mums būs sliktāka par tādu kur izgāž tūkstošus. Visu cieņu greznām un skaistām kāzām, bet mums to visu nevajag. Un tādēļ jau tas nenozīmē ka mums šī diena būs mazāk nozīmīga.
Lai tev veicas sarīkot skaistas un greznas kāzas.

Shuko 06.05.08. 10:00 | Kāzu datums: 02.08.2008

Es nesaprotu, kāpēc ir jābojā cilēkam prieku? Nu ja Tev nav ko ietekt par 100ls, tad labāk nesaki neko, priekš kam bojāt cilvēkam noskaņojumu? (Tas nav nevienai personīgi adresēts pārmetums.)
Mīļās meitenes, esat iecietīgākas viena pret otru, vai tiešām šī ir tā vieta, kur likt savu žulti ārā?!
Protams, ka par 100ls Krupitis "simfonisko orķestri" nedabūs, bet vai tiešām tas ir jāzusver un jāsāk potēt par to kas Tev nebūs, nevis - ko Tu vari par to dabūt?!
Kā jau rakstīju - ir vairāki varanti, piemēram, paņem dj, kas spēlē gan latviešu gan ārzemju mūziku, vai arī mūzikas skolās (augstskolās) ir visādi ansamblīši, kuri par ļoti simboliskām naudiņām visu sevi izliks, lai tikai izpatiktu publikai. Zini, jo pati biju vienā tādā ballē!
Nu drusku vairāk pozitīvisma, mazāk negāciju... :)

l
laupītājmeita 06.05.08. 10:26

es arī īsti nesaprotu,kāpēc tā jāskumdina.....kāpēc gan lai meitene necenstos ietaupīt?
un ja nevar atļauties tērēt vairāk par tādu vai tādu summu,kas tur nosodāms un nesaprotams?
Shuko variants ir labs:) man pašai paziņa spēlē ansamblītī,viņi būtu priecīgi spēlēt kāzās,bet,diemžēl,ir no pavisam cita Latvijas "gala"...
neztraucies,krupit,izdosies Tev kāzas...un,domāju,ka ne sliktākas kā tām,kas naudu neskaita.
viss būs ok;)

iveta25 06.05.08. 10:31 | Kāzu datums: 02.08.2008

Būs labi:) Mēs arī taupām un ierakstīsim diskā dziesmas, kuras atskaņosim:) Un mūsu ciemiņi diezgan vienkārši cilvēki-sapratīs:) Viss mums bija pakārtots tam, ka gribējām precēties un nekaunamies, ka naudas ir tik, cik ir...un tad nu draugi palīdz kur var un ietaupām, kur varam:))

B
Baibs 06.05.08. 11:00 | Kāzu datums: 16.05.2008

hmm, aizej un Saldus BJC varbūt kādi tā saucamie pašdarbnieki būs ar mieru nospēlēt? vai arī varēs ieteikt kādu variantu

kristine 06.05.08. 11:04 | Kāzu datums: 08.08.2008

Ieliec sludinājumu vietējā avīzē... gan jau ka Saldum tāda ir :) uzraksti lai piesakās, ja kādam ir vēlme.. varbūt ka tādā veidā atradīsi?

S
Saulite23 06.05.08. 15:44 | Kāzu datums: 18.08.2007

Vislabāk aptaujājies vietējā apkārtnē, gan jau kāds zinās kādus muzikantus, var arī ierakstīt savus diskus.